Uit een onderzoek van de Britse organisatie Internet Watch Foundation (IWF) uit 2018 blijkt dat bijna de helft van alle beelden van seksueel kindermisbruik op het internet op servers in Nederland staan. Dit kwam naar voren uit een vorige week woensdag gepubliceerd jaaroverzicht van het IWF. Het gaat om 48.900 webadressen verbonden aan Nederland, waarachter afbeeldingen of video’s van kindermisbruik te vinden zijn. Dit op een totaal van 105.000 webadressen, wat afgerond op 48 procent van het geheel neerkomt.

Volgens de IWF gaat het om 48.900 webadressen, deze cijfers tonen een relatieve stijging van het gebruik van servers in Nederland. In 2017 werd 35,6 procent van de in kaart gebrachte beelden gehost in Nederland. Het ging toen om bijna 28.000 van de ruim 78.500 gesignaleerde webadressen. Nederland wordt gevolgd door de Verenigde Staten (12,2 procent), Rusland (11,3 procent), Slowakije (10,5 procent) en Frankrijk (6,3 procent). De meeste webadressen waarop kindermisbruik te vinden is, eindigen op .com, .net, .co (Colombia), .ru (Rusland) en .to (Tonga).

De IWF deelt het misbruik in drie categorieën in. De ernstigste vorm, waarbij seks tussen volwassenen en kinderen plaatsvindt, gebeurt het vaakst met kinderen van nul tot twee jaar. In deze leeftijdscategorie komt deze vorm van misbruik voor in 68 procent van de in kaart gebrachte webadressen, zo weet de IWF.

In Nederland vinden pedofielen vaak vruchtbare grond, in 2006 werd zelfs een politieke partij opgericht die zich exclusief bezighield met het verdedigen van seksuele relaties tussen kinderen en volwassen. De partij – in de volksmond de ‘pedopartij’ genoemd – had enige steun in hogere kringen van Nederland, maar stootte op zoveel weerstand in de maatschappij dat men enkele jaren later besloot de partij weer op te heffen.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

Eén reactie op “Helft kinderporno van de wereld op Nederlandse internetservers”

  1. Nationalistiche sites worden gedwarboomd! Dit mag gewoon!

Trending

%d