TAK voerde actie voor ambitieuzer Vlaams beleid in federaal parlement

Het Taal Aktie Komitee – T.A.K. voerde tijdens de laatste zitting van het federaal parlement actie met de hoop op een Vlaamser beleid tijdens de volgende legislatuur.

T.A.K.: “3000 briefjes dwarrelden deze namiddag doorheen het parlement. Tijdens de laatste zitting van dit legislatuur riepen de Taktivisten op om de komende jaren meer ambitie voor Vlaanderen aan de dag te leggen. De structuren van het land zijn onwerkbaar en de communautaire stilstand werd een ijstijd waarbij minstens 40 miljard euro aan transfers naar Wallonië vloeiden. In Brussel blijft de taalwetgeving een vodje papier en de Vlamingen hebben hun weer eens in de luren laten leggen bij de wijziging van de taal in gerechtszaken… TAK zegt daarom volmondig: volgende keer beter!

Foto RTBF.
Foto RTBF.

One comment

  1. Aan het NVA partijlokaal actievoeren …KRACHT VAN WELKE VERANDERING .

Comments are closed.