Autochtoon meisje in Rotterdam mishandeld door negerjeugd

Hoewel steekpartijen en mishandelingen in de Nederlandse maatschappij inmiddels schering en inslag zijn, komt het niet al te vaak voor dat de beelden hiervan naar buitenkomen. Enkele dagen terug werd in het Zuiderpark van Rotterdam een meisje door negerinnen in het park mishandeld en vervolgens bestolen. Het autochtone meisje krijgt van meerdere personen zwaar slaag, wordt omvergetrokken en op het hoofd geschopt. Het gewelddadig revanchisme en racisme spat van de beelden en het taalgebruik af. De Rotterdamse politie onderzoekt het filmpje dat overal op de sociale media wordt gedeeld.

8 comments

 1. Zeker gezakt, voor geschiedenis en Maatschappijleer….😂

 2. Hoe halen jullie het in je hoofd om met termen als “negerjeugd” en “negerinnen” te strooien? Haatzaaiiers. Jullie moeten je diep schamen.

  NVDR: Kent u dit land? NIGERIA. Het bestaat echt hoor. En de naam is niet door ons gekozen. Het woord ‘neger’ heeft in het Nederlands geen enkele negatieve betekenis. Het is gewoon normaal taalgebruik. En wie sommige woorden enkel om politiek-correcte redenen wil verbannen, zeggen wij: de pot op.

  1. Neger en nigeria zijn 2 hele verschillende betekenis misschien moet je eerst even uitzoeken voor je stond lult

 3. Zou in Holland dergelijk autochtonofoob racistisch geweld ook met politiek-correct negationistische flair geminimaliseerd worden, net zoals bij ons, waar het adagium ; “alle Belgen gelijk voor de Wet” een volkomen leugenachtige, holle slogan is ? Vermits de Overheid hier wel een “Minderhedenforum” bedelft onder subsidies, autochtonobe discriminatie vermomd als “positieve actie” (sic), want geen cent subsidie veil heeft voor enigerlei “Meerderhedenforum”. Al wordt er wel bij autochtonen, wegens onze numerieke meerderheid, het hoogste debiet aan een veelvoud van belastingen afgeperst om dergelijk stuitend allochtonofiel en autochtonofoob discriminatoir wanbeleid te subsidiëren !

 4. Eens zij met een paar zijn , maken ze trammelant ! Eens zij met meer zijn , slaan , schoppen en stelen zij ! Eens zij een groep vormen zullen zij vechten en wapens gebruiken ! Agressie tegenover onze maatschappij die hen voedsel , onderdak , (Asiel)verblijf , Moskeeën , O.C.M.W. ondersteuning geven ! Zij willen dezelfde welstand als wij , waar wij jaren voor hebben gewroet en gewerkt , maar zij op zo kort mogelijke tijd ! Het escaleert ,,,méér en méér , maar wij zwijgen en kijken ernaar ! Zelfs in de media en in de pers wordt alles doodgezwegen en verdoezeld !!! Zielig , Oh , zó … ZIELIG !!!!!!!!!!!!!

 5. Maar dat zijn natuurlijk geen racisten! Wat een cultuur verrijking! We gaan al aardig richting Zuid Afrika, waar de witte mens ook afgeslacht wordt!

  1. Kom jy uit SA?? Want wat jy skry is waarheid , hulle begin nou met jongere mense af te slag en die Julius Malema is die ergst , Zuma het die land lee gepluk en die EFF gaan die eind daar aan maak. Hy wil in 5 jaar nie wittes meer in Afrika het nie. Maar niemand doen iets, ook nie in Nederland nie,

 6. Deze 3 manifesteerde een maand geleden in Antwerpen aan een tramhalte van tram 6 – Eerst t.o een een senior man – Uitschelden, roepen en tieren, duwen… Gelukkig zat deze man op het wachtbankje …Ik kwam idem ( senior ) , er tussen …Kreeg toen zelf de lading over mij … Mij hebben ze niet aangeraakt… Gezien ze de tijd niet hadden – Tram arriveerde …

Comments are closed.