Misselijke beelden: Franse President Macron lachend tijdens brand Notre Dame

Het zijn opvallende beelden die rap over de sociale media worden gedeeld, tijdens het bezoek van de Franse President Emmanuel Macron en de Premier Édouard Philippe aan een brandende Notre Dame zijn beide mannen met een glimlach op het gelaat te zien. Echter wanneer ze zien dat een camera hen in het zicht heeft verstarren de gezichten weer en speelt men het spel van de bezorgde overheidsdienaren verder. De beelden roepen onder Fransen op het internet grote verontwaardiging op, de landelijke media van het land nemen het juist voor Macron op.

Op de beelden valt zien dat Macron en Philippe met entourage komen aanwandelen en zichtbaar gniffelen, dat is althans wat het oog ziet, volgens diverse media (op zoek naar excuses) zijn ze echter aan het huilen of zouden ze zenuwachtig zijn. Boosheid en ongeloof valt te lezen bij de vele Franse gebruikers van de sociale media die de beelden delen. Macron, die enkele jaren terug nog beweerde dat ‘De Franse cultuur niet bestaat’, lijkt de brand in de Notre Dame niet erg serieus te nemen. Bekijk hieronder de beelden en oordeel zelf.

4 comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.