Voorpost betoogde in Amsterdam tegen plaasmoorden

De nationalistische actiegroep Voorpost vroeg afgelopen zaterdag bij de jaarlijkse Afrikadag van het Koninklijk Instituut voor de Tropen in Amsterdam aandacht voor de gruwelijke plaasmoorden in Zuid-Afrika. Een tiental activisten verzamelden zich met vlaggen, boorden en spandoeken voor de ingang van het gebouw aan de Mauritskade, om het verhaal te vertellen dat tijdens deze Afrikadag wordt overgeslagen, namelijk de massale moordpartijen op blanke boeren. Er werd ter plaatse een toespraak gehouden door de actieleider van Voorpost, Florens van der Kooij en de bezoekers kregen folders met meer informatie. De manifestatie verliep in goede sfeer.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.