Drie campagnewagens van de Duitse, rechtse partij AfD zijn afgelopen nacht in vlammen opgegaan. Het gerecht gaat uit van linkse daders met politieke motieven. Immers, ook in Duitsland zijn het binnenkort Europese verkiezingen. Met nog een dikke maand te gaan, stijgen de spanningen in heel wat Europese landen en met het oog op een klinkende zege voor de rechtse partijen in zowat alle EU-landen, worden de linkse tegenstanders wel erg zenuwachtig, zo blijkt. Essen ligt op amper anderhalf uurtje rijden van de grens met Limburg.

Bekijk het uitgebreide filmpje hieronder.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

Eén reactie op “[VIDEO] AfD-campagnewagens uitgebrand in Essen, gerecht gaat uit van links terrorisme”

  1. Ratteke Maurice

    Bij LINKS begint de schrik er hevig in te zitten, hun rijk word steeds kleiner , zakkenvullen komt tot stilstand. Zo zie je tot welk zij in staat zijn, ONVERDRAAGZAAMHEID , Schande

Trending

%d