Feest vierjarig bestaan ‘La Citadelle’ in Rijsel

Dit weekeinde vierde het identitair, Vlaams huis ‘La Citadelle’ in Rijsel het vierjarige bestaan en de redactie van Reactnieuws heeft dit heugelijk feit meegevierd. Het café is een project van de identitairen om hiermee de werking in de regio een extra impuls te geven en bevindt zich in het hart van de stad. Er was op zaterdag een gezellige feestavond georganiseerd met drank, muziek, taart en een kort verhaal van voorzitter Aurélien Verhassel. Hier waren tientallen sympathisanten, leden en geïnteresseerden op afgekomen en met dergelijke steun is La Citadelle vast verzekerd van nog een aantal mooie jaren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.