Groen in Europees parlement: “Subsidies voor bakfietsen graag!” (Geen grap)

Feest in de Antwerpse Zurenborgwijk en het Rabot en Dok-Noord in Gent. Zopas werd door Groen in het Europees parlement een amendement – voorstel tot wetswijziging voor niet-politiekers die dit een moeilijk woord vinden – ingediend ter bevordering van den bakfiets als transportmiddel der te verkopen en der gekochte goederen. Jawel! Dankzij de volhardende inzet der klimaatwellustelingen, kregen we reeds een middeleeuwse religie door onze conservatieve neuzen geprikt, maar nu dus ook vervoer uit den tijd dat den boer nog zelf zijn patatten van het veld naar den kruidenier in de aanpalende dorpskens moest brengen. En dat met den bakfiets welteverstaan. De progressie der wederkerende achteruitgang. Of zoiets. Uiteraard met cijnzen en sollen der Europese burgers, of wat bedoelen ze nu juist?!?

gabf.jpg

4 comments

  1. Ja want ; “Met een bakfiets onder de kont, zijt ge rap gewond” bij zwaar beladen stijl bergaf rijden wegens naar verluidt vaak eerder ondermaatse remmen. Maar dat is niks, “met politiek-correct gebroken knoken, zalig in het kliniekbed weggedoken” is goed voor het klimaat, want terwijl stoot men enkel maar af en toe een veest uit gegenereerd door de smakeloze ziekenhuis kost

  2. Ik trek mijn gifGROENe geitenwollensokken aan, stap op mijn ossewagen, geëquipeerd met fakkels ,aangestoken met mijn tondeldoos bij nachtrit om ook politiek-correcte subsidies te eisen want ik wil toch helemaal geen “discriminatie op basis van trekdieren”, groenverdomme !

  3. Te zot om woorden aan te verspillen, edoch, waarom dan niet terug naar de tijd van de oude toiletten, met de productie ervan kan men zijn tuin bemesten en is het probleem van de kunstmest ook van de baan. Ook ‘n voorstel om subsidie aan te vragen ?

  4. Ge kunt er beter een stuk of 8 van de parlementsleden in die bak steken dat zijn 8 auto’s minder en je hebt maar 1 privé chauffeur niet meer nodig idioten van de groenen

Comments are closed.