N-VA-parlementslid na groteske leugen over stemgedrag fijn gefileerd op sociale media

Vandaag stemde de EU-dictatuur een wet die ontegensprekelijk tot internetcensuur zal leiden, uiteraard volgens de bepalingen van de EU-bazen. Vanuit Vlaanderen zijn er twee partijen die tegen deze gekke wet stemden. Al zag één van beide partijen dat duidelijk anders en dat vinden we toch een beetje van een kleuterniveau getuigen.

Lees even mee: “Vandaag stemde de N-VA als enige democratische Vlaamse partij VOOR vrijheid op het internet en dus TEGEN de nieuwe Europese regels over het auteursrecht: tegen artikel 11, tegen artikel 13. De verplichte filters op websites leiden niet alleen tot censuur, ze betekenen ook de doodsteek voor onze kleinere Europese online ondernemers. Wij willen een vrij internet, jullie ook?”

De vrouw aan het woord is Anneleen Van Bossuyt, Europees parlementslid voor de N-VA, zoals je al kon lezen. Maar Anneleen haar leugentje was nog zo snel, de waarheid achterhaalde haar wel. Ontmaskerd worden is nooit leuk, maar daar zijn oplossingen voor: niet liegen. Simpel, toch?

Ook u kan het haar nog eens duidelijk maken:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.