De inmiddels 84-jarige filmdiva is nog maar eens aangeklaagd vanwege discriminatie en aanzetten tot haat, zoals dat in het politiekcorrecte jargon heet.

“De inboorlingen (les indigènes) hebben hun wilde genen behouden”, schreef Brigitte in een open brief aan de plaatselijke overheid van L’ile de la Réunion in de Indische Oceaan, een Frans overzees gebied.

Daarmee doelde de dierenactiviste specifiek op rituelen waarbij dieren mishandeld worden om de plaatselijke goden te behagen. Zo worden bokken gecastreerd waarna hun afgenomen mannelijkheden in de zee worden gegooid als delicatesse voor de haaien. Ook kippen, katten, honden en andere dieren ondergaan zaken die niet door de beugel kunnen, aldus BB.

Amaury de Saint-Quentin, prefect van het eiland en mislukt politicus, diende prompt een klacht in. Bij de wetgevende verkiezingen van 1993 was Amaury de Saint-Quentin nog kandidaat voor de UMP in de Orne (dep. 61), maar raakte niet verkozen. Dit werpt natuurlijk een heel ander licht op deze racismeklacht. Mijnheer de prefect is duidelijk een slechte verliezer.

Een ‘diervriendelijk’ tafereel op l’Ile de la Reunion

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

7 reacties op “Brigitte Bardot nogmaals aangeklaagd voor racisme”

 1. Het zijn gewoon wilden die niet weten dat een dier hetzelfde ervaart als deze zwarte monsters. Dat moeten ze bij hun eigen familie doen, bij de mannen de kloten verwijderen en dan worden er ook minder hersenloze geboren. Je hoort niet anders op deze eilanden dan dierenleed door simpele zielen zonder ethiek en gevoel.

 2. Het zijn gewoon wilden die niet weten dat een dier hetzelfde ervaart als deze zwarte monsters. Dat moeten ze bij hun eigen familie doen, bij de mannen de kloten verwijderen en dan worden er ook minder hersdnloze geboren. Je hoort niet anders op deze eilanden san dierenleed door simpele zielen zonder ethiek.

 3. Brigitte is wel meer bezorgd voor de dieren dan voor haar ongeboren kind dat ze destijds liet aborteren. Een ingreep die ze niet voor zich hield, want ze vertelde het aan de boekskens.

  1. Ik vind het ongehoord dat u haar aanrekent dat zij heeft gekozen voor abortus. Dat zijn prive aangelegenheden, waar een ander helemaal niets mee te maken heeft. Echt Nederlands om weer dat belerende vingertje op te steken!!

 4. De neef Murielle

  Dat BB volledig gelijk,heeft …en ik geef haar 100%100 groot gelijk 🐾🐾😤😰

 5. paul delacourt.

  Wij als overheersers zijn zo laf toe te kijken hoe weerloze dieren gemarteld worden door die idioten en wie zijn nek durft uitsteken wordt direct ontkopt ,dus maar braafjes toekijken naar de martelingen als ze maar bloed zien lopen ,en als je maar niet aan hun mega families komt .

 6. Dit is op toodlessss herblogd.

Trending

%d