In Marseille zoeken 12 leden van de gerechtelijke politie (‘la Crim’) intensief naar de moordenaar van de 21-jarige Marie-Bélen Pisano, afgeslacht voor een GSM van amper 50 euro. Terwijl de laffe moordenaar nog rondloopt, bracht de universiteit van Aix-en-Provence, waar ze studeerde, hulde aan het meisje van wie het leven nog moest beginnen. Moeder Gisèle, de twee broers van Marie-Bélen Pisano en honderden studenten woonden de emotionele plechtigheid bij.

Moeder Giséle: “Wanneer op 1 oktober 2017 twee meisje werden doodgestoken in het station Saint-Charles in Marseille, zat ik voor mijn televisie te wenen omdat ik ook een moeder ben en omdat ik mij kon voorstellen wat die ouders meemaakten. Nu is onze familie zelf in rouw gedompeld, in wat voor samenleving leven wij? Marie-Bélen werd al eens slachtoffer van een diefstal met geweld, wanneer ze nog in Montpellier studeerde. Niemand van de getuigen vond toen de moed om Marie-Bélen hulp te bieden. Ze was nog aan het bekomen van die agressie en nu dit. Het valt niet te verwerken, er zijn geen woorden voor.”

mm2.png
Moeder Giséle en haar twee zonen op de plechtigheid.

Marie-Bélen werd beschreven als iemand die gepassioneerd was door antropologie, een tak van wetenschap die de mens in al zijn aspecten, zowel fysiek als cultureel, bestudeert. Het was zo’n meisje dat in niemand kwaad zag. Ze hield van haar stad, waar ze graag op de ‘Corniche’ fietste. Als ze iets kreeg, dan gaf ze het driemaal terug. In Marseille, de kosmopolitische stad van Pagnol en Fernandel, waar ze zo van hield en waar het ooit zo aangenaam toeven was, zal ze vermoord worden voor een oude GSM van 50 euro.

In 2019 werden in Marseille al 351 (aangegeven) diefstallen onder bedreiging van een steekwapen (arme blanche) geregistreerd. Dan spreken we nog niet van diefstallen met vuur- en andere wapens. In sommige wijken van de havenstad kan geen normaal mens meer komen, wil men het er levend van afbrengen. En jammer genoeg beperkt zich dat niet uitsluitend tot Marseille.

mm1.png
Laura en Mauranne, door Ahmed doodgestoken in 2017.

De politieke correctheid zorgt er al decennia voor dat onze kinderen vermoord worden. Hoelang gaan we dat nog dulden?!?

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

Eén reactie op “21 jaar, afgeslacht in Marseille voor gsm van 50 euro, dader loopt nog vrij rond”

  1. Ratteke Maurice

    Met dank aan de EU bende Laffe huichelaars, Merkel, Junker, Timmermans, Gents Konijn en zeker niet te vergeten het kind president Marcon en deze die ik vergeten ben, Hoe laf kan men zijn zijn eigen blank ras te verloochenen, ware schande

Trending

%d