Volgens de Westdeutscher Rundfunk Köln (WDR), de openbare omroep van de West-Duitse deelstaat Noordrijn-Westfalen, is dokter Thomas Zeiler, hoofd van de spoedafdeling van het ziekenhuis in Ratingen, op zoek naar bloed en stamcellen van voornamelijk Turken en Oost- en Noord-Afrikanen. Dat komt omdat het bloed van Europese donoren vaak niet verenigbaar is met dat van de aangehaalde bevolkingsgroepen.

Een allochtone vrouw, Elizabeth Y. , riep om hulp voor haar zoon die aan een ernstige bloedziekte lijdt. Alleen een stamceltransplantatie – stamcellen worden tegenwoordig vrijwel altijd rechtstreeks uit het bloed gehaald – kunnen de jongen nog redden. Maar daar knelt het schoentje. Het bloed van Europeanen zorgt bij asielzoekers en Afrikaanse vluchtelingen vaak voor ernstige afstotingsverschijnselen, soms met de dood tot gevolg.

Elizabeth Y. Dr. Thomas Zeiler

Door de grote migratiegolf die Duitsland momenteel kent, is het probleem acuut. In samenwerking met de universitaire ziekenhuizen van Düsseldorf en de vereniging Caritas, wordt nu naar bloed en stamcellen van verenigbare etnische groepen gezocht. Daarvoor wordt beroep gedaan op personen afkomstig uit Afrika, het Midden-Oosten en Turkije. Ook de EU financiert projecten die hulp kunnen bieden.

Nu, men kan het zonlicht niet blijven ontkennen. Heel dat verhaal toont overduidelijk aan dat er verschillende volkeren bestaan, waar trouwens niets mis mee is. Men kan het woord ‘ras’ zoveel mogelijk schrappen en afschaffen als men wil, de natuur en de realiteit beslissen daar anders over.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

3 reacties op “Duitsland zoekt bloed en stamcellen van etnische groepen”

 1. Ek was van 1965 – 2003 ‘n bloedskenker in Suid-Afrika en in Namibië. Ek het 60 eenhede geskenk (gedoneer).
  In daardie tyd was die meeste skenkers in Suid-Afrika blankes. Daar was gedurig ‘n tekort aan bloed by die bloedbank. Beroepe is op blankes gedoen om méér bloed te skenk. Die voorraad wou net eenvoudig nie genoeg word nie.
  Ek het eendag navraag gedoen oor die aantal wit skenkers en die aantal swart skenkers. Natuurlik is daardie inligting nooit verskaf nie, want dit sou “rassisties” wees.
  Maar, omdat swartes veel meer as blankes in Suid-Afrika is; en omdat swartes gedurig in stamgevegte betrokke is; het ek geweet dat die bloed wat geskenk word, waarskynlik nie net op wit pasiënte gebruik word nie.
  Nou is die vraag: Hoeveel bloed wat deur blankes in Suid-Afrika geskenk word, word positief op pasiënte gebruik, en hoeveel van ons bloed word vernietig?
  In my jongdae het ek nooit gesien dat swartes bloed skenk nie. Van wie ontvang swart pasiënte dan bloed as hulle nie skenkers is nie?
  In Suid-Afrika is daar elke jaar honderde stamgevegte, waarin swartes mekaar met messe steek. Daar vloei dus veel bloed – elke dag van die jaar – en dokters moet seker ook veel bloedoortappings op swart pasiënte doen. Waar sou daardie bloed dan vandaan kom?
  Toe apartheid in 1990 afgeskaf is, het vele blanke bloedskenkers geweier om verder bloed te skenk, uit vrees dat swart en wit se bloed gemeng sou word.
  Ek het geen idee wat deesdae in Suid-Afrika gebeur nie. Inligting mag nie bekendgemaak word nie. Dis teen die mediese etiese kode. Dit sou ook teen die Nuwe Suid-Afrika se Wet op Diskriminasie wees.
  Dis tragies (triestig).

 2. Ratteke Maurice

  Nog maar eens een bewijs dat het RAS van over de middellandse zee hier nooit wortels zal hebben nog verenigbaar zal zijn met ons Blanke RAS dat zuiver en en ongeschonden is. Spijtig genoeg zal men steeds ontkennen dat er deserteurs nodig zijn om onze pensioenen betaalbaar te houden, Shit dus het Merkel Syndroom heeft niet gewerkt en zal ook nooit werken wel als zij aan de strop zal hangen samen met de andere corrupte EU bende.
  Misschien een oplossing ?? Alcohol Stampcellen van Junker zou een oplossing kunnen zijn door de alcohol worden de micro-organismen in het bloed vernietigd

Trending

%d