De bekende journalist Arnold Karskens heeft in het politiekantoor van Den Haag centrum aangifte gedaan tegen de Nederlandse Omroep Stichting (NOS) en de hoofdredacteur van het NOS Nieuws Marcel Gelauff. Redenen hiervoor zijn de regelmatige discriminatie en het misbruik van overheidsgelden door de omroeporganisatie en men zou drie wetsartikelen hebben overtreden. De NOS wordt door belastinggelden gefinancierd en ontvangt jaarlijks zo’n 50 miljoen euro uit de algemene middelen.

Karskens heeft zo’n anderhalf jaar lang het nieuws van de NOS intensief gevolgd en heeft zijn bevindingen vastgelegd in elf zwartboeken. Zijn conclusies gaan verder dan enkel af en toe wat nepnieuws dat men brengt, hij weet te onderbouwen dat de omroep zelfs aan een basisregel zoals hoor en wederhoor met regelmaat verzaakt. Over de zichtbare keuzes van het programma om een aantal maatschappelijk onderwerpen positief of negatief te belichten is Karskens duidelijk en spreekt van ‘een kwalijke zweem van georchestreerde christenhaat, antisemitisme en discriminatie van blanken’.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

Eén reactie op “Journalist doet aangifte tegen NOS over discriminatie en misbruik overheidsgelden”

  1. Tony Claasen Duque De Drouton en Norvège

    Goed zo Arnold DAT zeg ok Al zolang en Wilders OOK DAT komt door die linkse partijen die ONS land weggeven AAN die VERREKTE moslims die met Hun Wil en Hun criminele gedrag ONS WILKEN onderdanen en ONS LAND WILLEN ISLAMISEREN EN NAAR DE ZESTIENDE EEUW WILLEN LATEN TERUGKEREN. DAAROM STOP ISLAMISERING EN SLUIT DE GRENZEN EN ONS NEDERLAND WEER VAN EN VOOR DE NEDERLANDERS STEM DAAROM OP WILDERS EN WEG MET DIT KABINET EN DIE LINKSE PARTIJEN ALS VVD, GROEN LINKS, PVDA, CU, D66, DENK, BIJ2, PVVD, CDA EN CHU

Trending

%d bloggers liken dit: