Een leerkracht van het Hoofdvaart College in Hoofddorp is wegens het ’beledigen van de profeet’ geschorst. De techniekinstructeur van het Hoofdvaart College in Hoofddorp is al ruim een maand geschorst omdat hij volgens leerlingen de profeet Mohammed beledigd heeft. Zij deden daarover hun beklag bij de directie. De instructeur ontkent de beschuldiging. Volgens de techniekinstructeur van de vmbo-school volgde de beschuldiging op een incident in de klas eind januari. Een unieke situatie die nogal wat stof doet opwaaien, een journalist van POWNED ging bij de school kijken voor meer informatie.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

2 reacties op “Hoofddorpse leraar geschorst na beledigen profeet Mohammed”

  1. Mohamed is geen profeet maar een zware Pedofiel die de doodstraf moet krijgen

  2. Liliane Cottenie

    Als je die kakkelende kippen van snotneuzen bezig hoort dan moet daar toch dringend iets mee gebeuren
    want vrijheid van meningsuiting is schijnbaar alleen voor hen van tel,want de waarheid is inderdaad dat hun profeet wel degelijk in onze rechtsstaat aanzien wordt als een pedo en dat is algemeen bewezen .hoelang gaan die Nederlandse Pipo’s nog platliggen en alles van die islam goedkeuren.Buiten daarmee !!!

Trending

%d bloggers liken dit: