Hoofddorpse leraar geschorst na beledigen profeet Mohammed

Een leerkracht van het Hoofdvaart College in Hoofddorp is wegens het ’beledigen van de profeet’ geschorst. De techniekinstructeur van het Hoofdvaart College in Hoofddorp is al ruim een maand geschorst omdat hij volgens leerlingen de profeet Mohammed beledigd heeft. Zij deden daarover hun beklag bij de directie. De instructeur ontkent de beschuldiging. Volgens de techniekinstructeur van de vmbo-school volgde de beschuldiging op een incident in de klas eind januari. Een unieke situatie die nogal wat stof doet opwaaien, een journalist van POWNED ging bij de school kijken voor meer informatie.

2 comments

  1. Als je die kakkelende kippen van snotneuzen bezig hoort dan moet daar toch dringend iets mee gebeuren
    want vrijheid van meningsuiting is schijnbaar alleen voor hen van tel,want de waarheid is inderdaad dat hun profeet wel degelijk in onze rechtsstaat aanzien wordt als een pedo en dat is algemeen bewezen .hoelang gaan die Nederlandse Pipo’s nog platliggen en alles van die islam goedkeuren.Buiten daarmee !!!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.