Succesvolle betoging in Zeebrugge tegen overlast illegalen

Zondag 24 februari was er naar aanleiding van een oproep van het Vlaams Belang, Voorpost en een voormalige Zeebrugse havenarbeider een betoging in Zeebrugge tegen de overlast van illegalen. De inwoners van Zeebrugge konden een signaal geven dat ze de inbraken, verkrachtingen en overlast van de illegalen die rondhangen in hun stad beu zijn. De betoging verliep in goede orde én strijdbare sfeer, er waren zo’n 500 deelnemers. Wouter Vermeersch en Dries Van Langenhove spraken onder stralende zon de menigte toe.

One comment

  1. Volgens De Standaard van 26/2/2019 telt Antwerpen voor het eerst meer inwoners mét dan zonder een migratieachtergrond en kan dat bedreigend overkomen maar biedt dat ook kansen.
    En dan hier de kansen : het biedt de kans om de stad en later het land over te nemen door een vijfde kolonne van buitenlanders. Is dit nu niet een geweldige kans voor de Vlaming om geminorizeerd te worden in eigen land? En niet te vergeten een buitengewoon interesssante kans van De Standaard om met hun horde van communisten het land over te kunnen nemen.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.