Het Nederlands Openbaar Ministerie lijkt zich op te maken voor het grootschalig berechten van de oorlogsmisdadigers van de Islamitische Staat (IS) die in de Nederlandse gevangenissen zitten, maar wellicht ook degene die nog terugkeren. De Nederlandse Justitie kreeg de salarisstroken van IS’ers via de Amerikaanse FBI binnen, kort nadat de Amerikaanse President Trump erop had aangedrongen bij de Europese vazalstaten om IS’ers voor de eigen rechtbanken te brengen. Er is echter grote weerstand in veel Europese landen om oorlogsmisdadigers uit Syrië hiernaartoe te halen, de salarisstroken komen in dat verhaal goed uit, want zorgen ervoor dat Justitie extra informatie heeft om tot vervolging over te gaan.

Nu de Amerikanen de terugkeer blazen in Syrië, na zelf zeker deels verantwoordelijk te zijn voor de opkomst van IS, zitten er nog talloze islamitische strijders en die hebben daar ongetwijfeld oorlogsmisdaden begaan. Ze zijn gedurende de oorlog vertrokken en de IS’ers hebben een paspoort van een Europees land en hopen daarom hier te kunnen worden berecht. Talloze extreem-linkse organisaties maken zich al druk om de kinderen en vrouwen van de IS, die dezelfde islamitische denkbeelden bezitten, hen terug te kunnen halen naar Europa. De laatste groep in dit verhaal zijn de strijders die daar in de gevangenis zetten, zo ook hen naar Nederland te halen en dan hebben we er weer een heleboel extra islamitische extremisten bij.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

Trending

%d bloggers liken dit: