Iedereen die van goede fictie houdt, heeft gisteren naar Pano gekeken. De liefhebbers van non-fictie waren er andermaal aan voor de moeite. Maar de trilogie over het Groote Rassiestische Vlaemsche Volk is compleet. We hadden Tremelo, we kregen Schild & Vrienden en de vervollediging kwam er met Ninove-Aalst-Denderleeuw als absolute Heilstaat voor den Racistische Blankmensch.

Laat ons wel wezen, de reportage van onze vrienden van de VRT eind 2016 over de “blankste gemeente” van Vlaanderen, Tremelo, was één grote farce. Iedereen die de aflevering van het – toen nog prille ‘duidingsprogramma’ Pano – gezien had, was met verstomming geslagen. “Tremelo racistisch? Laat ons niet lachen!” was de algemene tendens. De VRT had verkeerd gegokt, zoveel was duidelijk.

Onze reportage na de Pano-reportage:

Maar omdat satire in feite enkel bedoeld was voor De Ideale Wereld, kwam er een nieuwe poging tot ‘serieuze’ onderzoeksjournalistiek. Een tijdlang werd – de ondertussen beruchte – Dries Van Langenhove gevold door de ‘journalisten’ van Pano. De heldendaden van Schild & Vrienden en de immense mobilisatiekracht van het clubje werden door de VRT overschaduwd met gelul naast de kwestie over meme’s en andere grapjes.

De inquisitie werd op gang getrokken, UGent en de N-VA op kop, maar vooralsnog wil het gerecht niet echt meewerken: nog geen enkele beschuldiging op juridische grond vertrok richting Dries en Co. De beschuldigingen van Pano aan het adres van S&V blijken dus ongegrond en uit hele leugens en halve waarheden te bestaan. De VRT had verkeerd gegokt. Opnieuw. Het eerste resultaat is inmiddels al wel bekend: Dries gaat – ongetwijfeld – naar de Kamer van Volksvertegenwoordigers en Schild & Vrienden is levendiger dan ooit tevoren.

Dus een derde poging, want satire onderscheiden van écht nieuws is niet de sterkste kant van onze vrienden aan de Reyerslaan. Ninove! De chocomousse van ‘den dikke’! De racisten van Denderleeuw! De marginalen van Aalst! Daar moeten we zijn, zo brainstormden de slimmeriken van Pano, in een laatste poging om toch maar te bewijzen dat Vlaanderen een broeinest is van bikkelharde racisten en neonazi’s. En zo geschiedde.

Bekijk hier de volledige Pano-reportage over de Denderstreek.

Uitspraken als “ja ik ben racist, maar ge zou voor minder als ge ziet met hoeveel ze hier toekomen en wat die allemaal zomaar krijgen!” en “ik ben misschien wel racist, maar dat is niet moeilijk, mijn ouders waren ook Vlaams Belangers” dachten ze het warm water – opnieuw – te hebben uitgevonden. Nu gaat het lukken! Zelfs een Guy D’Haeseleer die verder zinspeelt op zijn chocomoussegrap passeerde de revue. “Als nu niet bewezen is dat iedereen die blank is in dit land racist is, dan weten we het ook niet meer,” aldus de door linkse gedachten doorweekte hersencellen van de programmamakers.

In een enthousiaste poging om deze idee-fixe kracht bij te zetten werd een Congolese familie bereid gevonden om het toonbeeld van integratie te bewijzen. Vroom katholiek, negen kindertjes, hoogopgeleid volgens de VRT en zo voorts. Wat wil een Vlaming nu nog meer? Maar van dat ‘hoog opgeleid’ bleef al snel niets over. De dame in kwestie sprak immers geen letter Nederlands. Ze hadden nochtans al in Brugge gewoond alvorens naar de driehoek-van-racisme te verhuizen. En ze begrijpt bovendien ook niet waarom iedereen maar opmerkingen geeft over haar Nederlandse onkunde. Alle geluk sprak haar zoontje wél Nederlands zodat hij – helemaal niet onder dwang hoor – kon vertellen dat ze hem eens een keertje “cacao” noemden op school.

(lees verder onder de afbeelding)

pzk.jpg

Tot slot had je de diverse boefjes van Denderleeuw. Geen verontwaardiging bij de VRT over de criminele daden van deze, in hun bontkragen verstopte, vreemdelingen. “We hebben toch niemand vermoord?” Nee, dat kan mogelijks zijn – niets is zeker – maar om dan te beginnen over “hoe het racisme van de Vlamingen ons stoort” is wel helemaal van de pot gerukt. Vanzelfsprekend zonder tegenspraak of kritische vraag van de mannen en vrouwen van Pano. Criminelen zeggen dat we racisten zijn, dus hebben we dat maar aan te nemen. Punt.

Wat ons betreft: de VRT heeft drie keer verkeerd gegokt. Er komen verkiezingen aan en tot drie maal toe (de reportage van Tremelo is weliswaar al ruim 2 jaar oud, maar desalniettemin veelzeggend) heeft de gewone Vlaming zijn gedacht onverbloemd en in alle eerlijkheid kunnen zeggen. En dát blijft hangen bij de mensen. Het gestuntel met negerfamilies en och arme door racisme bejegende criminelen als toonbeeld van integratie (huh?) is praat voor de vaak. Of hoe zelfs de bekendste reportage van Panorama (de voorloper van Pano) over de Antwerpse Seefhoek in 1988 het Vlaams Blok op een hoge troon plaatste. En geheel terecht.

Bekijk hieronder het historisch document van Panorama uit 1988:

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

2 reacties op “Pano gaat derde keer de mist in: opnieuw geen bewijzen van racisme in Vlaanderen”

 1. Ach, ik heb bewust niet gekeken naar de Pano-reportage over Ninove, want iedereen die de VRT kent en zag wat ze met S&V hebben gedaan, weet al op voorhand hoe verknipt, getruckeerd en vals zo’n montages en strikvragen wel kunnen zijn.

  Het is in triest allemaal.
  Vroeger hebben onze voorvaderen gestreden voor hun land waarvan ze hielden tegen de invasie van Duitsers. En tegenwoordig is de massa-invasie van islamieten, van allerlei landen, gewoon toegelaten.

  Ook de vervanging van ons volk wordt gewoon toegelaten door de politici, volle deuren open.
  Als ons mensen vechten (met woorden) voor het behoud van ons land, die worden nu door de VRT te kakken gezet en aan de schandpaal gebonden met het bordje racist. Elke natie zal wel zijn fouten hebben, ook de gekoloniseerde landen, maar blijkbaar moet onze natie en Vlaanderen gewoon kapotgemaakt worden door de massa-invasie, die iedereen MOET dat goedkeuren?!
  Mag er nog een beetje vaderlandslievendheid zijn? Human rights is niet hetzelfde als “right to mass-invasion”.
  Vroeger zette men het leger op de been om die invasie tegen te gaan, en nu, gebeurt er niks!
  Elk land heeft steeds een beetje vreemdelingen gehad, ook ons land en zonder te veel problemen; maar de massa-invasie en massa-vervanging is hetzelfde als een soort “stille genocide” en is helemaal NIET ok.

 2. Zou er nog iets zijn die ze moeten uitvinden om de WARE , ECHTE , Vlaming te doen geloven dat ze Onterecht Racist worden genoemd en dat ze niet zijn in geen enkel opzicht. Hier leven wij en hier zijn duizenden Deserteurs , Maffiosi, Criminelen, Bandieten, Frauduleuze, aangespoeld die hun land ontvlucht zijn om ginder niet te moeten opdraaien voor wat ze daar hebben misdaan. Ja hier in het landje van Debiele Politiekers Extreem Linkse extremisten, zakkenvullers enkel in Eigen Belang , stemmen Konijnen die ze laten begaan om de kiesdrempel toch maar te halen.. Het is gewoon walgelijk, Ha en daar die Leopold nog die ginder alles eens ging vertellen hoe het ginder moest met het volk daar te martelen. Moet ik nog even doorgaan ?? Best niet. enkel nog dat Justitie zijn tanden verliest door op Chocomous te bijten. ALLELULIA, Dat ONZE god het hen vergeeft, Hij keek er naar en weende..

Trending

%d bloggers liken dit: