Hier maken we niet veel woorden aan vuil. Dat deed de directie van de Atlas-school in Genk al. Maar nog één keer omdat het zo gek is: leerlingen die weigeren te spijbelen voor het klimaat worden gesanctioneerd voor … spijbelen. Echt waar, dit is géén grap. Lees het hieronder zelf! En als je toevallig, net dan onder een wagen belandt of van de trap valt weet de school lekker van niets. Gekke wereld.

s1.jpg

s2.jpg

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

4 reacties op “Dé brief zwart op wit: Genkse school sanctioneert niet-deelnemers aan de klimaatmars als ‘spijbelaars’”

  1. Slimmerikken konden zich ook om 13 uur aanbieden ter controle, er van tussenuit muizen om met de vrienden een pintje te pakken en tegen 15u30 terug op school zijn voor de eindcontrole. Domme maatregelen kunnen ook slim opgelost worden…

  2. Indringende Atlasvraag: aan welke regels moeten OUDERS en gelijkgestelden voldoen om ook aanspraak te kunnen maken op het begerenswaardige statuut van erkende spijbelaar voor de Goede Zaak?

  3. In mei 68 waren wij, tieners, weliswaar nog achterlijk, maar in een protestmars georganiseerd door ‘het systeem’, daar zouden zelfs wij, grote onnozelaars, niet ingetrapt zijn. Meer woorden hoeven hier niet aan verspild te worden.

  4. Alles wordt omgedraaid, vrede is oorlog, lelijk is mooi, dictatuur heet democratie, enz. Orwell gaat gelijk krijgen met 1984!

Trending

%d bloggers liken dit: