Karl Lagerfeld wees op de gevaren van de massa-immigratie en de islam

Gisteren overleed de extravagante Karl Lagerfeld op 85-jarige leeftijd. In de modewereld werd de kokette homoseksueel als een genie beschouwd. Lagerfeld, die in 1933 in Hamburg geboren werd, was een van de invloedrijkste couturiers van de laatste decennia. Hij werkte achtereenvolgens voor Balmain, Valentino en Chanel. Los van zijn modeontwerpen, was hij ook een vermaard fotograaf die over een gezonde dosis humor en realiteitszin beschikte.

Maar wat de mainstreammedia (MSM), ook wel leugenpers genoemd, er niet bij vertellen, is dat Lagerfeld lak had aan politieke correctheid. Zo heeft hij de migratiepolitiek van Angela Merkel vaak op de korrel genomen. Hij noemde dat pure waanzin.

Hij overleed op de dag dat er in Frankrijk tal van betogingen tegen het oprukkend antisemitisme werden georganiseerd. Over dat antisemitisme vertelde hij ooit het volgende: “Men kan geen eer betuigen aan de slachtoffers van de Holocaust, en anderzijds miljoenen van hun vijanden binnenlaten”. Deze uitspraak van zo’n goed jaar geleden werd hem uiteraard niet in dank afgenomen.

Lagerfeld kende de islam.

One comment

  1. Als beroemde én verdienstelijke figuren standpunten vertolken die niet in de politiek correcte kraam passen, al was het maar omdat zij een uiting zijn van gezond verstand, dan worden die standpunten in de MSM stilletjes uit het gezichtsveld van de lezer, kijker, luisteraar weggemoffeld. Gelukkig dat er nog zoiets tregendraads als Reactnieuws bestaat!

Comments are closed.