Gisteren deed de migrantenpartij Denk een oproep voor de aankomende provinciale verkiezingen, die gepland staan op 20 maart van dit jaar. In het filmpje, dat men via het sociale medium twitter verspreidde, valt te zien dat achter de drie huidige Kamerleden van de partij een drietal andere mannen in het uniform van de Zwarte Panters-beweging lopen. Dit is een racistische en gewelddadige negerorganisatie uit de Verenigde Staten van Amerika. Tunahan Kuzu zegt vervolgens in de camera dat hij heeft; ‘Samen met honderd Denkers een hele belangrijke mededeling voor jullie.’

De mededeling betrof het lijsttrekkerschap van het huidige Kamerlid Selçuk Öztürk voor de Eerste Kamer. Hij zal dan uit de Tweede Kamer vertrekken, want er is een redelijke kans dat hij verkozen wordt. Denk is een partij die bijna helemaal uit migranten bestaat, vooral van Turks, Marokkaans en Surinaamse afkomst. De partij heeft momenteel drie zetels in de Tweede Kamer. Het is onduidelijk wat nu precies de Zwarte Panters-mensen in het filmpje doen en wat de relatie van deze beweging met de partij Denk is.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

4 reacties op “Migrantenpartij Denk zet geüniformeerde figuren in verkiezingsmededeling”

 1. Ik vermoed dat ze Zwarte Pieten uitbeelden.

 2. Zwarte panter beweging: ” Dit is een racistische en gewelddadige negerorganisatie uit de Verenigde Staten van Amerika “.

  Krijg kromme tenen van dit artikel. Dat je feitelijk niet weet wat een organisatie of voor staat, tot zover. Wat het erger maakt is iets racistisch bestempelen op een racistische manier.

  Zal zeker ervoor zorgen dat dit artikel zoveel mogelijk wordt gedeeld.

 3. Vreselijk ok, ongelooflijk laag.

  dit is het laatste wat ik van DENK had verwacht ok, principeloos is dit,

  ZE ZIJN RESPECTLOOS bezig jegens de uitstervende inheemse blanke Nederlanders.

  Ja, elke politieke organisatie die openlijk sympathiseert in beeld, gesproken woord en geschrift met een ondemocratische, fascistische, gewelddadige en haatzaaiende sekte of ondergronds netwerk hoort niet thuis in de fatsoenlijke reguliere Nederlandse, kennisgerichte politiek.

  Het hogere ideaal ve Hollandse SuperKENNIS Natie, (‘Nederland is internationaal Kennisland’), geworteld in gecentraliseerde kennis organisaties is in de jaren vijftig ontwikkeld en nu wordt dit totaal afgebroken en ondermijnd door al die nieuwe one issue splinterclubjes, oa (naar eer en geweten):

  1) DENK
  2) Artikel1, nu BIJ1
  3) Partij voor de Vrijheid, one issue, maar promoten geen fascistische ideeen of geweld
  4) Forum voor Democratie, met erg rechts intellectueel kader en erg kennis gericht, moeten nog verder groeien en experts binnenhalen uit hele Pro White Race wereld, evt internationaal.
  5) Partij voor de Dieren, one issue, erg links, pro immigratie, erg pro islam.
  6) SGP, promoten openlijk vrouwen discriminatie, homohaat, rebellie tegen inentingen, enz

  Triest dat DENK dit nu zo doet.

  Dan krijgt PVV gelijk, verbied hen, dit gaat te ver, en is niet fatsoenlijk.

  ik ben zelf ook viesbruine Auslander en ik zoek samen met Wieroe nu wetenschappelijk verantwoorde oplossingen v hele zieke Multikukeluku en die hebben wij al ontwikkeld. Binnen paar maanden moet alles toch officieel openbaar gemaakt worden voor hele Nederlandstalige publiek via boeknet met officiele ISBN, om zo met ons Delftse Katten legertje bovengronds zichtbaar en vertegenwoordigd te zijn, miaauw, miaauw Om Shanti Shanti Shanti MIAAUW.

  1. Als er nog meer buitenlanders binnengehaald worden, dan kunnen ze wel eens de meerderheid gaan krijgen, dan is het echt met ons gebeurd, dan pikken ze ons alles af en helpen het land terug naar de middeleeuwen, want hun IQ laat te wensen over! Willen we dat? Verzet u nu!

Trending

%d bloggers liken dit: