De afgelopen dagen was er sprake van een publieke botsing tussen de regeringen van Hongarije en Zweden. Reden hiervan was een tweet van de minister van sociale zaken van Zweden, Annika Strandhall, die de Hongaarse maatregelen om eigen families te ondersteunen vergeleek met het beleidsmaatregelen onder het nationaalsocialisme. De minister van buitenlandse zaken van Hongarije, Péter Szijjártó, reageerde door erop te wijzen dat er simpelweg verschillende keuzes worden gemaakt en Zweden ervoor kiest om geld uit te geven aan migranten.

Zweden is een van de voorlopers van de links-liberale politiek in Europa en ziet helemaal niets in het beleid van de Hongaarse regering. Hongarije maakt de keuze om de eigen bevolking middels grensbescherming voor illegale grensoverstekers te behoeden en de Hongaarse families met belastingmaatregelen te ondersteunen. Zweden daarentegen geeft als onderdeel van haar regeringsbeleid veel geld uit aan projecten voor transgenders en immigranten.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

2 reacties op “Hongarije kiest voor families, Zweden voor immigranten”

  1. Men zorgd toch ook het beste voor je eigen fam. en kinderen, dan pas voor buren en het laatst pas voor vreemden! Dat is gewoon logisch, gezond verstand!h De nationaal socialisten gingen dus logisch te werk., dus gebruikten hun gezonde verstand ook! De kommunisten daarintegen, deden net of ze zo goed voor iedereen zorgden, voor de hele wereld zelfs, maar hielpen hun eigen landen naar de verdommenis. Hersenloos dus die links georienteerde lui!

  2. Ja zot zijn doet blijkbaar geen pijn, wel zal er mogelijk in de toekomst iets beginnen bewegen in Zweden. Ik denk dat die Zweden aan deftig slaap bezig zijn. Als ze de problemen niet zien zal dat aan hun gezondheid liggen denk ik.

Trending

%d bloggers liken dit: