Het einde is in zicht voor IS in Syrië. Dat blijkt althans uit het sneltempo waarmee zowel IS als het Syrische gerecht ‘islamitische strijders’ veroordeelt en terechtstelt. IS doodt potentiële deserteurs en de Syrische justitie heeft het vanzelfsprekend op alle IS-terroristen gemunt.

Dat het een zekere verademing is, mag duidelijk zijn. Daarmee wil niet gezegd zijn dat de terreur van IS in de westerse wereld aan een einde is gekomen. Frankrijk wil immers meer dan 100 Syrië-terroristen terugnemen en ook in België lopen er heel wat van deze fanatieke moslims rond. Enkel Groot-Brittannië heeft al zijn ‘onderdanen’ die naar Syrië trokken, om er te vechten met IS, hun Engelse identiteit afgenomen, zodat ze niet zouden terugkeren.

IS werd teruggedrongen op een piepklein gebiedje in Syrië. Omdat er zich nogal wat kindjes onder hen bevinden, loopt de eindfase een beetje vertraging op, maar vermoedelijk zal het allemaal niet zo lang meer duren. Vluchtende IS’ers in dat gebied maken vrijwel meteen kennis met de kogel, afgevuurd door een ‘trouwe’ IS’er. Zo werden er minstens 15 deserteurs neergekogeld, waaronder 2 uit België afkomstig.

Maar ook het Syrische gerecht zit niet stil. Naar verluidt zouden er de afgelopen dagen 325 jihadisten ter dood zijn veroordeeld en moeten deze executies binnen de 48 uren plaatsvinden. De kans is dus groot dat ondertussen een serieuze hap uit de maagdenvoorraad genomen is in het islamitische hiernamaals. En dit zou nog maar om de eerste ronde gaan. Het mag ook eens goed nieuws zijn.

thm.png

 

 

 

 

 

 

Voor T-hemdjes tegen IS bij Rechtse Rakkers: klik hier.

 

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

2 reacties op “Syrië veroordeelt en executeert 325 IS-terroristen binnen de 48 uur, einde IS in zicht?”

  1. Waarom geen 1325 zou ook beter zijn voor het milieu, geen fijn stof meer en geen sluiers, het kan toch anders. Ik duim voor 13250 executies dus iets meer en een degelijke zuivering anders komen die naar hier en gebben wij geen pensioen meer.

  2. Beste Rechtse Rakkers, over het algemeen ben ik het volmondig eens met jullie opvattingen, maar een T-hemdje tegen ISIS zullen jullie aan mij niet verkocht krijgen, al was het maar omdat de jeugdige dwepers met climate-Anuna hun weinig stichtelijke waarschuwingen tegen het einde van de wereld, denken dat in een vreemde taal denken te moeten doen, spelfouten inclusief. Zelfs al wordt op jullie T-hemdjes de U weggelaten, weiger ik met al dat vreemdtalige geFCK mee te doen en ik hoop van een massa Vlaamse lezers hetzelfde.

Trending

%d