Identitair Nederland (IDNL) wil in Nederland ondersteuning en verbreding gaan bieden aan de identitaire beweging. De in 2018 opgerichte organisatie zegt inspiratie te putten uit de Europawijd actief zijnde identitaire beweging en is begonnen als werkgroep welke de verspreiding van het identitaire gedachtegoed in Nederland nastreeft. Men heeft recent besloten om niet langer enkel een webstek met artikels aan te houden, maar ook middels netwerken, scholingen en andersoortige ondersteuning naar voren te treden. IDNL heeft dit op haar laatste bijeenkomst besloten en laat o.a. weten;

Zaterdag 2 februari hield IDNL een bijeenkomst voor mensen die actief bij onze beweging betrokken willen worden. Het was een intensieve dag waarbij de deelnemers met elkaar konden kennismaken en elkaars vaardigheden leren kennen. Verder waren er korte inleidingen over de strategie van IDNL, over Islamisering als kolonisering, over de haken en ogen van het ‘klimaatakkoord’, en een algemene presentatie door onze woordvoerder Géza Hegedus.

De webstek van de IDNL telt inmiddels talloze artikels over diverse onderwerpen als grenzen, nationalisme en de staat van de Nederlands elite. Men wil echter gerichter aan het werk gaan met zaken als het milieu en het recent gesloten klimaatakkoord, de situatie van de Nederland jeugd in tijden van agressief globalisme en volksvertegenwoordigers voorzien van kennis en ondersteuning.

Een dergelijke organisatie die zich als doel stelt identitaire opvattingen over mens en maatschappij over te brengen naar mensen is een stap die tegen de tijdsgeest ingaat. Veel partijen en organisaties komen niet veel verder dan enkele standpunten en wat slagzinnen en missen onderbouwing of enige ideologische fundering. Zeker in Nederland komt een dergelijke keuze als geroepen en zal hopelijk velen, ook voor de personen en organisaties die buiten dergelijk ondersteuning van IDNL vallen, doen herzien of het eigen ideologie nog wel sterk genoeg is om mee voor de dag te komen.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

Trending

%d