De gele hesjes hebben het gehad met al die extreemlinkse infiltraties en laten het nu ook duidelijk blijken. Nadat linkse- en extreemlinkse politici zoals Mélenchon, Besançon en heel de kliek al niet welkom waren, was het nu de beurt aan Antifa en de Black Bloc’s.

De gele hesjes – de basis is nog altijd dezelfde – wensen niet meer dat dat gewelddadig links crapuul aan hun betogingen deelneemt. De gele hesjes vertolken de stem van ‘la France profonde’ en hun eisen zijn voldoende gekend: een betere levensstandaard voor iedereen, een eerlijkere vertegenwoordiging in het Franse parlement (proportionele verkiezingen), eerlijke brandstofprijzen, minder migratie en het ontslag van Zonnekoning Macron. Dat zijn allemaal eisen die eerder terug te vinden zijn in het programma van Marine Le Pen en het Rassemblement National (ex FN), dan in die van linkse partijen.

Maar dat hadden de ‘antifascistische’ leeggangers wellicht niet. Bekijk ze, beluister ze, de gele hesjes. Ze laten zich niet meer doen, ze laten zich niet meer recupereren door dat zootje. Het doet deugd te zien hoe de mietjes van Antifa en de Black Bloc’s werden weggehoond en met de staart tussen hun benen afdropen.

Bij een demonstratie van de gele hesjes afgelopen zaterdag in Lyon gingen beide groepen zelfs op de vuist.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

Eén reactie op “Antifa en Black Bloc’s uit betoging gele hesjes gezwierd.”

  1. In Frankrijk zitten dus ook intelligente mensen, die weten dat, waar het linkse crapuul, z’n tronie laat zien, er miserie is, net zoals de islam !

Trending

%d