De zelfverklaarde mensenrechtenorganisatie Amnesty International heeft op de eigen kantoren een ‘giftige werkcultuur’ van pesten, publieke vernederingen, nepotisme, discriminatie en veel overwerk, dit kwam voren uit een extern onderzoeksrapport. Het onafhankelijke onderzoek werd gedaan nadat het vorige jaar twee werknemers zelfmoorden pleegden. De conclusie van het onderzoek is veelzeggend;

Elke organisatie die erop voorstaat mensenrechten als missie te hebben, maar zelf een conflictueuze en vijandige cultuur heeft zal zeker geloofwaardigheid verliezen.

In Nederland kwam de Amnesty de afgelopen jaren in het nieuws door het in de immigratiecrisis op te nemen voor mensensmokkelaars en illegale grensoverstekers en dus tegen de Nederlandse wetten en regels. Ook meende de organisatie te weten het traditionele Sinterklaasfeest met daarin Zwart Piet racistisch zou zijn en is een uitgesproken voorstander van afschaffing van dit stukje Nederlandse cultuur.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

Eén reactie op “Giftige werkcultuur bij Amnesty, organisatie onder vuur na onderzoek”

  1. Wie mensenrechten uitdeelt kan ze ook terugnemen … AI, ai, ai, ai

Trending

%d