Een nieuwe donderdag, een nieuwe klimaatmars. Of een aantal marsen, zoals vorige week. En opnieuw brengen we Leuven even onder de aandacht. Deze week vindt in deze hoofdstad van de provincie Vlaams-Brabant ook een bijeenkomst plaats en onder andere atheneum de Ring zal daar bijna voltallig aanwezig zijn. Mét leerkrachten. Al hebben de leerlingen “de keuze” om niet mee te gaan.

kml.jpg

Ook onze leerlingen gaan de klimaateisen kracht bij zetten. Opmerkelijk: de jongeren kregen de keuze om al dan niet mee te gaan en de overgrote meerderheid van de leerlingen besloot om deel te nemen! #trots” Een school die trots is op spijbelende leerlingen. Het kan de jongste weken allemaal. Wat het alternatief is voor de leerlingen die wel blijven waar ze op donderdagnamiddag horen, namelijk op school, is nog niet geweten.

Bovendien duikt ook hier weer het vreemde fenomeen op dat ‘seksistische’ slogans tegenwoordig een normaliteit zijn geworden. De #metoo-beweging heeft duidelijk helemaal afgedaan. Op de afbeelding die bij het evenement van vandaag in Leuven hoort, werden enkele betogersbordjes getekend. Eén van de bordjes vermeldt: “eat pussy, not cow“. Uiteraard in het Engels, ongetwijfeld voor al die Leuvense Engelstalige scholieren, die anders niet zouden meekunnen… Misschien moet de directie van de Ring eens opzoeken wat “eat pussy” juist betekent. Alvast niet iets waarmee 12-jarige scholieren bezig moeten zijn, zo lijkt ons.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

3 reacties op “Atheneum de Ring neemt officieel deel aan klimaatmars in Leuven, de directie is #trots”

  1. SARABIA FRANSISCO

    nog ééntje, vandaag op de eerste pagina van De Standaard : ” suck dick, not plastic straw “……nou moe……

  2. […] iedere donderdag wegblijven. Dat verklaart mogelijks het feit dat de aantallen spijbelaars afnemen. Dat sommige scholen het tegenovergestelde doen en zelfs bijna voltallig met leerkrachten en leerling… is onbegrijpelijk. Vandaag dook zelfs bij VBJ-voorzitter Bart Claes een filmpje op van lagere […]

  3. Eat pussy, not cow? Dat was dan nog de minste van de slogans van de snotneuzen van de kleuterteun, de beste van allemaal was nog de Engelse slogan van dat wicht van hoogstens 9 jaar op het VRT journaal van iets dat ze waarschijnlijk in heel haar leven zelfs nog niet gezien heeft : Ride a dick, not a car ! Echt spontaan zelf uitgevonden door die snottebel van 9 jaar die waarschijnlijk zelfs een nederlandstalige zin uit haar eigen schoolboeken nog niet volledig begrijpt.

Trending

%d bloggers liken dit: