Afgelopen week waren de D’66-jongeren in Eindhoven op straat actief met een boodschap, men deelde nep xtc-pillen uit aan de inwoners van de stad. Niet om hen te waarschuwen voor de schadelijke werking van de pillen, maar met de boodschap dat men deze harddrugs wil legaliseren. De schadelijke gevolgen van het gebruik van xtc als verhoogde hartproblemen en leverschade mag de gebruiker van de liberale jongeren blijkbaar voor lief nemen.

Extremistische liberalen verspreiden de opvatting van het hyper-individualisme en de bijhorende ‘alles moet kunnen-mentaliteit’ als horend tot de politieke opvattingen. Dit zonder te kijken naar de gevolgen voor de maatschappij en haar sociale cohesie. Legalisatie van xtc was een van de thema’s van het landelijk congres van de D’66-jeugd welke afgelopen weekeinde plaatsvond.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

Eén reactie op “D’66-jeugd wil sommige harddrugs legaliseren”

  1. Liliane Cottenie

    Legaliseren harddrugs is een misdaad en alleen het voorstel al zou moeten strafbaar zijn,maar in linkse middens willen ze onze jeugd zo willoos maken,dat ze er daarna vat op hebben.

Trending

%d bloggers liken dit: