Journalist Lauren Southern in Europees Parlement met documentaire Borderless

De Canadese journalist Lauren Southern was in het Europees Parlement en presenteerde daar aan het publiek haar nieuwe documentaire Borderless (Grenzeloos). Southern was uitgenodigd door het Britse lid van het EP Janice Atkinson, die deel uitmaakt van de fractie Europa van Naties en Vrijheid. Tijdens de presentatie waren zo’n 60 Europarlementariërs en journalisten aanwezig om de voorvertoning te zien en vragen te stellen.

In de documentaire sprak de journaliste met mensensmokkelaars en leden van Ngo’s over illegale immigratie en hun rol hierin. Talloze migranten zijn bij de oversteek van de Middellandse Zee naar de Europese Unie overleden, hiertoe aangezet door handige smokkelaars en deugmensen. De vraaggesprekken die in de documentaire te zien zijn werden door de aanwezigen met interesse en afschuw aangehoord.

2 comments

  1. Nu de zwartjes het al lang voor het zeggen hebben in hun “Thuisland” blijft het ijzingwekkend stil in de “democratische” kranten. Wat een verschil met de tijd toen de “Witmens” er nog baas was !
    HYPOCRIETEN !!!!

    Like

  2. Van die dappere Lauren heb ik video’s kunnen bekijken over haar landswijde contacten met slachtoffers van boerderij-overvallen in ‘regenboogland’ Zuid-Afrika. Zou het geen goed idee zijn zo’n indringende video ook eens te publiceren in deze veel gelezen RechtsActueel? Dank bij voorbaat, Sjors!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.