U kent ze wel, die moslims, die zich altijd tekort gedaan voelen maar zelf geen enkele inspanning leveren om zich aan te passen, laat staan sympathiek te maken. Gaat het niet over een Mohamed-cartoon, over halaltoestanden in de schoolkantine, dan gaat het wel over iets anders.

Bij Marks&Spencer in Frankrijk en Engeland kunnen ze er over meespreken. Verschillende moslims zien plots de afbeelding van Allah op het ‘drielagen, geparfumeerd toiletpapier’ dat Marks&Spencer al vijf jaar lang(!) op de markt brengt. Een ingeving van de almachtige zowaar.

Van de ‘pot’ gerukt

Je reinste onzin natuurlijk, waarom zou een politiekcorrect bedrijf als Marks&Spencer dergelijk product aan de man brengen. Maar dat volkje is zo vol van zichzelf dat ze blijkbaar niet meer beseffen wanneer ze idiotieën de wereld insturen. Erger nog, verschillende moslimorganisaties geloofden het verhaal en riepen op om de kledingketen te boycotten…

Wie denkt dat Marks&Spencer dat zou weerleggen en wegwuiven, is er aan voor de moeite. Nadat de winkelketen zich eerder wél nog verdedigde met het valabele argument dat het een weergave betreft van de aloe vera-plant, heeft het bedrijf nu toch het toiletpapier uit de rekken gehaald. De zoveelste kruiperigheid van deze Britse multinational.

Islamisering

Wat is dat, islamisering? Wel dit. Moslimorganisaties gaan zelfs een klacht indienen tegen M&S. Heel dat verhaal behoort tot de Jihad. Bedreigingen, angsten creëren en verhalen verzinnen die hun volgelingen blindelings voor waar aannemen. Gelukkig werd godlastering of blasfemie uit de meeste strafwetboeken geschrapt. Maar één of andere wereldvreemde rechter zou dat verhaal – mocht het waar zijn natuurlijk – wel eens als racisme kunnen beschouwen. Er lopen spijtig genoeg gekken genoeg rond in onze gerechtshoven.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

6 reacties op “Moslims zien afbeelding van Allah op wc-papier: Marks & Spencer neemt product uit de rekken”

 1. … het logo van McDonald’s ondersteboven gezien lijkt er ook wat op 😃

 2. M&S , dé kledingketen , wil misschien geen boerka’s produceren of ten toon stellen in hun modezaken ? Mogelijks bij éérdere aanvragen is déze verworpen en dan krijg je zulke reacties .
  Kop-vodden-volk en Baard-ti-rannen nemen gewoon ónze maatschappij over ! Rotte , stinkende appels die de hele mand bederven . Als ze hun zin niet krijgen ….Ho-la ! Een klein voorbeeld ?
  Er wil een Mo-slim een jobke bij een busbedrijf (De lijn) nu bestuurd door een van óns . Een beetje trammelant , wat reizigers en meisjes ambeteren en de brave man of vrouw geeft er de brui aan ? Plaatske vrij voor nen Bruinen chauffeur ! Opgelost ! Wat weerspannig Manneken ? Dan slaan we U met enkelen het ziekenhuis in …tot aan Uw pensioen ! Mooie toekomst !!!

 3. Heel veel moslims beweren dat er geen afbeelding van allah bestaat of zelfs maar kan bestaan. Hoe kan je dan iemand, of iets herkennen dat je niet kan zien ?

 4. De ware moslims zijn dus de westerlingen, de ongelovigen … Ik hoor ze lachen van Mekka tot Tanger en verder.

 5. Liliane Stinders Cottenie

  Als de moslims overal de beeltenis van A. In zien dan schort er toch wat aan de geestesgesteldheid van
  die mensen ! Maar dat is ook tenvolle de schuld van onze westerlingen die dan onmiddellijk plat op de
  buik gaan en zo gaan ze het nog geloven ook en worden ze weer op hun wenken bediend.

 6. Ratteke Maurice

  Ik zou heel graag mijn gat willen afkuisen met dat fijn zacht papierke, moet zalig zijn aan uw kontje

Trending

%d bloggers liken dit: