“Mijn succes heb ik te danken aan Allah, aan mezelf en aan mijn naasten die in mij geloofden.  Al de anderen waren en zijn maar kiezeltjes in mijn kousen”, en, “Zij die mijn succes benijden, zijn wellicht geboren door een gat in het condoom” 

Dit arrogant, tot de islam bekeerd individu – waarvoor Bayern München zelfs een ondergrondse moskee in de Allianz Arena liet bouwen! – kon geen beter moment uitkiezen om de kleine man te choqueren. Op het moment dat  de gele hesjes opkomen voor een boterhammeke meer, gaat deze grootverdiener provoceren met een gouden tussenribstuk van 1200 euro. En het gaat ons niet om die gouden spielerei op zich, maar wel over het symbool dat daarachter schuilgaat. Dit soort overbetaalde sjotters heeft geen besef meer van wat geld nog betekent. Het is het verhaal van het dik varken dat niet beseft dat het mager varken honger heeft.

Bovendien slikt Youssof Mohamed de kritiek niet, die er kwam na de beelden met het gouden biefstukje, en begon dan maar te schelden. Daarvoor hangt hem vanwege FC Bayern een ‘hoge’ boete boven het hoofd. Hoeveel komen we niet te weten, maar waarschijnlijk is het bedrag gelijk aan hetgeen hij verdient met een uurtje voetballen.

Volgens zijn werkgever heeft Youssof Mohamed een voorbeeldfunctie. Laat ons lachen!  Was die voorbeeldfunctie zo belangrijk voor Bayern, dan vragen we ons af waarom de man nog niet aan de deur werd gezet. In het verleden kwam hij namelijk meerdere malen in opspraak kwam voor seks met minderjarigen. Maar met dat laatste hebben de islam, de FIFA noch FC Bayern blijkbaar problemen.

Zou de ‘gouden entrecote’ van ‘Bilal Youssouf Mohamed’, beter gekend als Franck Ribery, wel halal geweest zijn, vragen we ons af.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

Eén reactie op “Bayern München-speler ‘Bilal Youssouf Mohamed’, alias Franck Ribery, provoceert met gouden entrecote”

  1. Blijkbaar een super arogant ventje die geen weet heeft wat er verder zal gebeuren, laat hem gewoon eens tussen het volk lopen, misschien vinden ze hem niet meer terug, de sukkelaar. Ja, dom kieken

Trending

%d bloggers liken dit: