Deze zaterdag waren wederom in Nederland demonstraties van de Gele Hesjes, die hun woede lieten horen over het beleid van de huidige regering. Er was opgeroepen om niet in de eigen regio te blijven en vooral naar de regeringsstad te komen om daar met meer mensen te zijn en een harder protestgeluid te laten horen. Ongeveer tweehonderdvijftig mensen waren op de oproep afkomen en maakten het tot een grotere demonstratie dan voorgaande weken het geval was. Echter de politie was deze keer nog minder inschikkelijk dan voorgaande demonstraties en sloeg zelfs met grof geweld in op de demonstranten.

Met veel verontwaardig deelden mensen op de sociale media de beelden van het optreden van de politie, waaruit blijkt dat men over de schreef gaat tegen demonstranten die enkel van hun grondrecht gebruik wilden maken. Een aantal nietsvermoedende mensen krijgen rake klappen van de politieagenten, die zomaar beginnen in te slaan op mensen, er zijn ook nog eens 8 mensen opgepakt.

De politie van Den Haag geeft de volgende uitleg;

Acht personen zijn aangehouden voor verschillende misdragingen zoals het afsteken van vuurwerk, het gooien van stenen en terrasmeubilair naar de politie en het verstoren van de openbare orde.

Echter onderstaande beelden geven een heel ander beeld weer:

De nationalistische actiegroep Voorpost, die met meerder activisten aanwezig was, reageerde op Twitter middels een korte reactie;

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

Eén reactie op “Haagse politie slaat in op demonstranten Gele Hesjes”

  1. Schande hoe eigen volk gemarteld word door eigen Politie mensen, welk is hier de draagkracht voor, wil men nu echt eigen volk onderdrukken en LAM SLAAN om toch een ander ras de voorrang te geven. Hypocrisie van de hoogste plank, je ziet dat het in Nederland ook stinkt maar wees gerust dat dat andere nieuwe ras als eerste de Politie zal liquideren.

Trending

%d bloggers liken dit: