[VIDEO] Arrestaties in 2016 van Anti-Pieten, die gekleed als Black Panthers, Sint-toeschouwers met kindjes lastigvielen

We weten ondertussen dat afgelopen weekeinde in Nederland heel wat anti-Pieten op de loop moesten voor de boze bevolking die wél van een Sinterklaasfeestje houdt. Een harde kern van deze nutteloze cultuurmarxisten kreeg bij een vorige gelegenheid, in 2016, goed wat rammel van de politie, nadat ze bezoekers van een Sinterklaasintocht lastigvielen. Het blijven leuke beelden van hysterische nitwits.

Let ook op de kleding die verschillende van de agressieve negers vorig jaar droegen. De zwarte baret en zwarte kledij verraden hun voorliefde voor de gewelddadige groepering ‘Black Panthers’. Deze linksextremisten baseerden zich op zowel het Maoïsme als het Marxisme. Dat zijn dus de tegenstanders van Zwarte Piet.

Ondertussen roepen Amnesty International en verschillende politici op om de beelden van de zichzelf verdedigende Nederlandse burgers (en voetbalsupporters) uit 2018 te onderzoeken met het oog op vervolging. Of hoe de Nederlandse elite kinderhaat verkiest boven volksliefde.

Geniet nog eens 10 minuten mee van deze arrestaties:

Verschillende kinderhaters waren verkleed als de beruchte Black Panthers.

nmb3

nmb2

nmb

De originele Black Panthers schuwden geweld en vuurwapengebruik niet.

bplBlack Panther Party

8 comments

 1. Ze sloffen dat dit oppakken zo redelijk gebeurd…….hier in Brasil gaat de lat er ècht over……..Trouwens nooit van problemen gehoord tijdens het Sinterklaasfeest hier in het nabije stadje HOLAMBRA.Braziliaanse negers ( 10%) hier en ingeburgerd .

 2. Ondanks dat ik enorm tegen de anti-pieten bewegingen ben moet ik wel even iets zeggen over uw nieuwsbericht.

  U plaatst beelden van arrestaties van vorig jaar maar vermeld niet erbij dat deze arrestaties vorig jaar hebben plaats gevonden.

  Dit jaar waren het arrestaties aan de zijde van de pro-pieten zijde.
  De pro-pieten in Nederland zijn het zat en pikken het niet langer.
  Dat ze geweld gebruiken ben ook ik tegen al begrijp ik de woede.

  Tip voor u als redactie er zijn beelden waar de anti-pieten enorm staan te schreeuwen en leuzen over zwarte Piet naar kinderen schreeuwen waardoor kinderen bang en verdrietig worden.
  Wat dus daadwerkelijk aantoond dat je niet bij kinderen in de buurt moet gaan demonstreren!
  Een burgemeester die dat toestaat is geen kindervriend.

 3. In Nederland mag je niet reageren en zeggen wat je denkt.
  Zelfs op Facebook wordt je geblokkeerd als strafmaatregel als je dingen zegt of schrijft in dit geval wat Facebook niet aanstaat.
  Daarom zeg ik maar niks en handel ik met een kleine selectie groep.
  Mijn doen en denken wordt niet gewaardeerd op Facebook.

Comments are closed.