Uit een onderzoek van Dagblad de Telegraaf komt naar voren dat 20 procent van de Noord-Afrikaanse migranten, die gebruik hebben gemaakt van de ‘vluchtelingencrisis’ die in de zomer van 2015 begon, in Nederland staan aangemerkt als verdachte van een misdrijf. Dat meldt het dagblad middels informatie uit de politiedatabank. Dit zijn de misdrijven die door de politie zijn geregistreerd, wat betekent dat het werkelijke percentage zonder twijfel nog hoger ligt. De volksvertegenwoordigers worden er vandaag door de minister over ingelicht.

De schokkende cijfers bevestigen het beeld dat we hier niet met zielige vluchtelingen van doen hebben, maar met gewetenloze migranten die ten koste van alles de eigen welvaart willen verhogen. Onder de uitgeprocedeerde migranten is zelfs 1 op de 3 door de politie aangemerkt als verdachte van een misdrijf. De Telegraaf meldt;

In totaal zijn tussen 1 januari vorig jaar en eind mei van dit jaar 3888 personen aangemerkt als verdachte, bij 5076 gebeurtenissen die in de politiesystemen zijn verwerkt. Hoeveel verdachten daadwerkelijk straf hebben gekregen, houdt de politie niet bij.

In een rondgang doorheen Nederland op de plaatsen waar de migranten terechtkomen, leren we dat de meeste overlast op straat en in winkelcentra, wordt veroorzaakt door asielzoekers uit veilige landen. Dat is opvallend genoeg de grootste groep probleemveroorzakers, die vanuit de Maghreb onder valse voorwendsel gewoon de Europese Unie binnenwandelen en nu bovenaan de negatieve statistieken terecht zijn gekomen. Wederom de Telegraaf;

Noord-Afrikanen gaan aan kop in de misdaadstatistieken. Zo is een kwart van alle Libische asielzoekers tegen de lamp gelopen bij het overtreden van de wet. Nadat in 2015 vooral oorlogsvluchtelingen uit Syrië naar Europa kwamen, is er sinds 2016 een gestage stroom asielzoekers uit de Maghreb in ons land.

Uit eerdere onderzoeken van het dagblad Onthutsend beeld van agressie in azc’s leerden we al over de enorme overlast die asielzoekers in de centra maken waarin ze verblijven. De buurt eromheen wordt geterroriseerd en op het terrein zelf breken vechtpartijen uit. Daarbij wordt er met regelmaat van alles vernield.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

2 reacties op “Onderzoek Telegraaf; 20 procent migranten crimineel”

  1. Gisteren hoorde ik dat de Duitse polttie klaagd het niet meer aan te kunnen en waarschijnlijk de kant van het volk wil gaan kiezen! We kunnen misschien nog een steentje bijdragen, door brieven naar politie en justitie te sturen, daar werken ook mensen die het spuugzat zijn, dan merken ze dat de bevolking achter ze staat! Als ze voor onze kant kiezen dan is het afgelopen met de heersende macht! Dit geld ook voor het leger!

  2. Ah, Wist je dat nog niet wat jullie hier schrijven is zo oud als de straat. Men noemde dit in 14 / 18 en 40 / 45 Deserteurs die hun land ontvluchten om hun eigen land niet te moeten verdedigen, het terug op te bouwen en veel liever enkele kilometers verder daar de boel gaan verzuren en zo toetakelen dat zoals reeds op vele plaatsen zij de overmacht hebben om ongeschonden hun criminele praktijken bot te vieren. Hier ziet men dat niet want elke politieker heeft oogkleppen op en laten zich langs achter bevuilen door SOROS die alles financiert. Welke gedachte die Crimineel heeft heb ik nog niet terug gevonden. Dus Birgers, trek je ogen open eer uw vriendjes criminelen ze eerstdaags sluit. Men zegge het voort. OF kan dit gewoon ???

Trending

%d bloggers liken dit: