Vlak onder het dorp Moerdijk bij de A16 Zevenbergschen Hoek en parkeerplaats station Lage Zwaluwe verschenen deze week affiches van de nationalistische actiegroep Voorpost tegen de aanwezigheid van illegalen.’Opgepast overstekende illegalen’ prijkt er op de tientallen her en der geplaatste borden. Lokale politieke partijen in Moerdijk reageerden in de pers wisselend op de actie, de actiegroep zelf wil de problematiek op de agenda blijven zetten en vindt dergelijke acties voor herhaling vatbaar.

Het vraagstuk van illegalen die bivakkeren in de bossen nabij Moerdijk is al enkele weken in het lokale nieuws. Burgemeester Jac Klijs van gemeente Moerdijk wil het bos kappen en een maisgebied leeghalen om zo de overnachtigingsmogelijkheden van illegalen te bemoeilijken. Mocht de kap niet voldoende zijn, dan komt er ook een permanente politiepost op de parkeerplaats. Het gaat hier om Albanese illegalen.

Dat de actie een gevoelige snaar raakt onder de politiek partijen in de gemeente Moerdijk is wel duidelijk. Elke partij heeft heeft zo’n beetje een standpunt over de aanwezigheid van de illegalen, het merendeel van de partijen lijkt echter wel overeen te stemmen dat er geen lokale rol in deze kwestie is. Men legt het neer bij de Europese Unie of de landelijke overheid. Voorpost liet bij eerder acties tegen illegaliteit weten dat men eist dat de grenzen worden gesloten en illegalen worden teruggestuurd naar het eigen land.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

2 reacties op “Borden ’Opgepast overstekende illegalen’ van Voorpost nabij Moerdijk”

  1. LOL ! En je kan niet eens zeggen dat het racistisch is, integendeel !

  2. Dit is op toodlessss herblogd.

Trending

Ontdek meer van ReactNieuws

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder

Ontdek meer van ReactNieuws

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Continue reading