Raadsleden Omar, Ikram en Said: de Vlamingen wonnen nog één keer in Antwerpen – de laatste?

De kiezer in Antwerpen heeft gesproken.  Ook al gaven de peilingen winst voor (extreem)links, de krachttoer van De Wever&Dewinter is enorm:  beiden houden ze stand. Dagen en uren heeft de leugenpers erover gevuld, maar de olifant in de kamer werd niet genoemd: het is de massale vervreemding en islamisering van de stad die ervoor zorgt dat (extreem)links steeds meer stemmen krijgt.  Allochtonen bestormen massaal de gemeenteraad, in de districtsraad van Borgerhout zijn nu al 10 van de 25 verkozenen geen Vlamingen meer.  

De stemmen zijn geteld, en temidden van een Vlaanderen waar de N-VA vrij fors met 5% achteruit gaat, boekt Bart De Wever maar een licht verlies in Antwerpen (-2,4%), en behoudt evenveel zetels:  23.  Daarnaast staat Filip Dewinter: in een stad die door allochtonen overspoeld wordt, blijft hij status quo (+0,3%) en stuurt 6 Vlaamse gemeenteraadsleden naar het stadhuis, dat is zelfs eentje meer dan voorheen.

Maar dan wordt het hallucinant.  Links weet waar het zijn stemmen moet halen en stuurt dus een echt vreemdelingenlegioen naar de gemeente- en districtsraden.  Bij de PVDA zijn 2 van de 4 gemeenteraadsleden allochtoon, bij Groen 4 van de 11, en bij de SP.a zelfs 4 van de 6.  Van de (extreem)linkse raadsleden is dus al 10 van de 21 allochtoon.

Opvallend is dat de partijen dat zo niet bedoeld hebben, maar dat de allochtone voorkeurstem ervoor zorgt dat de allochtone kandidaten massaal ‘springen’ vanop normalerwijs ‘onverkiesbare’ plaatsen.  Marokkanen stemmen voor Marokkanen, Turken voor Turken, en Joden voor Joden: het is de etnische stem.  Mochten Vlamingen zoiets doen zou men het allicht ‘racisme’ noemen…  Wel grappig is dat de allochtonen zo Vlaamse linksen van hun zetel kegelen.  Karma.

Hoe sterk de invloed van de Arabische, islamistische stem wordt blijkt pas helemaal als je de verkiezingen voor de districtsraden bekijkt.  In het district Borgerhout haalt (extreem)links 16 van de 33 zetels binnen.  Daarvan zijn er maar liefst 10 allochtonen:  het eens zo Vlaamsgezinde district wordt de volgende zes jaar mee bestuurd door:

AL JATTARI Omar,

KASTIT Ikrame,

ANNOURI Imade,

EL OSRI Mariam,

SETTA Yasmia,

BOUSSACOUQ Said,

CHRARID Bouchra,

SHAYLA Sharmin,

HEMDANE Farid,

en ZOUGAGH Mohamed.

Van de zetels van Groen is 5 op 9 allochtoon, bij de SP.a is dat 2 op 3, en de PVDA-fan van intimidatie, sabotage, straatgeweld en terreur Jos D’Haese brengt zelfs een fractie mee waarin ALLE andere kandidaten allochtoon zijn: op 4 raadsleden is hij de enige Vlaming.

De PVDA trok in Borgerhout de campagne in met deze gewenste kandidaten, dus dat zag er nog vrij ‘wit ‘uit:

Maar zo ziet de PVDA-fractie er nu uit:

Demografie is onstuitbaar, de cijfers liegen niet:  Antwerpen zal vallen voor links, omdat dat de vreemdelingen als nieuwe kiezers kan binnenhalen, zolang de grenzen open staan.  De vraag is niet of, enkel wanneer.  Als De Wever en Co die vreemdelingeninvasie niet stoppen, dan zagen ze de tak af waarop ze zelf zitten.

 

 

6 comments

  1. Beeld u in dat in uw thuisland enkele Belgen u gaan zeggen hoe je moet gaan leven en wat kan en niet kan… En daarbovenop nog de katholieke godsdienst wil installeren… Zou u dat tof vinden… Denk het niet vandaar dat er in moslim landen geen Belgen mee politiek bepalen!!!!

  2. Jos D’Haese straalt de meeste intelligentie uit, ziet zelfs een blinde.

Comments are closed.