Het links journaille – wat een pleonasme – in Frankrijk kan de annulatie van het concert van jihad-rapper Médine in de Bataclan blijkbaar niet verteren. Eerder berichtten we al dat vulgaire moslim-rapper zijn concert naar de Zenith verplaatste, voornamelijk onder druk van familie en vrienden van de slachtoffers en identitaire groepen.

‘Le Monde’, ooit verplichte lectuur in universitaire middens, is nog maar een schim van weleer. Het links, ooit elitaire blad, is niet anders dan een gauchistisch rioolblad, waar ethiek en moraal ver zoek zijn. Zo wordt Patrick Jardin, die zijn dochter verloor bij slachtpartij in de Bataclan, een smeerlap (salaud) genoemd. De doodbrave man werd als dusdanig afgeschilderd omdat hij zich met hand en tand tegen dat waanzinnig concert verzette.

l1.jpg
Vader en dochter. Zij werd vermoord door islamterroristen in de Bataclan, hij wordt nu in de media afgemaakt omdat hij niet wilde dat de jihad-rapper Médine in de Bataclan optreedt.

Claude Askolovitch, de vuilspuiter van dienst, verwoordde het Le Monde als volgt: “de man die zijn dochter verloor in de Bataclan is doordrongen van haat en extreemrechtse sympathieën. Hij kan niet meer geholpen worden…” Het is meer dan duidelijk wie hier de ‘smeerlap’ is. En volgens ons kan hij zeker niet meer geholpen worden. Of misschien toch: in de gesloten afdeling van de psychiatrie…

l2.jpg
Claude Askolovitch, journalist van Le Monde, vindt de vader van een slachtoffer van islamterreur een extreemrechts individu dat psychiatrische hulp nodig heeft.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

6 reacties op “Journalist Le Monde: “Vader Bataclan-slachtoffer doordrongen van extreemrechtse sympathieën. Alle hulp is hopeloos!””

  1. Claude Askolovitch , schaam u vuilspuiter van rioolblad “Le Monde” ! Hij vindt de vader van een slachtoffer van islamterreur een extreemrechts individu dat psychiatrische hulp nodig heeft, ongelooflijk dat u nog vrij mag rond lopen !!!
    Jihad-rapper Médine,vulgaire moslim-rapper (heeft zijn concert naar de Zenith verplaatst) zijn teksten spreken voor zich en zetten aan tot Islamtereur !!! Geef zulke idioten die macht niet en weer ze van elke media, concertzalen en dergelijke waar ze vrijheid hun haat en oproepen “tót” kunnen verkondigen

  2. Zo gaat het in Duitsland ook, na de slachtpartij in Chemnitz! Mensen die daar tegen protesteren werden neonazis genoemd die buitenlanders zouden achtervolgen! Ja de linkse Lügenpresse heeft heel Europa goed in zijn greep, mensen wordt wakker! Pik dit bedrog niet meer!

  3. Het is ook verzwegen dat er verschillende slachtoffers de keel zijn overgesneden en met messen zijn afgemaakt. Lees de autopsieverslagen van de gerechtspathologen.

  4. […] via Journalist Le Monde: “Vader Bataclan-slachtoffer doordrongen van extreemrechtse sympathieën. … […]

  5. Dit is een variant op de kogel kwam van links.

  6. Dit is op toodlessss herblogden reageerde:
    Godallemachtig, dit is toch TE erg voor woorden.

Trending

%d bloggers liken dit: