De laatste rechte lijn naar de verkiezingen is ingezet, de peilingen zijn goed voor rechts, en dus is het paniek bij alle redacties van de leugenpers.  Nadat de staatsomroep VRT met PANO de brave studentjes van Schild&Vrienden zowaar opklopte tot een militie die zich bewapent voor de revolutie, is het nu de beurt aan het Vlaams Belang: daar zou ‘journalist’ Guy Van Vlierden van het liberale roddelblad ‘Het Laatste Nieuws’ zowaar ’15 nazis’ ontdekt hebben op lijsten van Vlaams Belang.  Maar wie wat nader toekijkt merkt het weer meteen: de leugenpers liegt, manipuleert en overdrijft.  Daar gaan we weer.

‘ Het Vlaams Belang is er weer niet in geslaagd om verkiezingskandidaten met nazisympathieën van zijn lijsten te weren’, zo klinkt het manipulerend en framend bij Guy Van Vlierden in de eerste zin.  ‘Weer’?  Is er iemand dan die weet heeft van grote drommen verkiezingskandidaten met nazisympathieën bij het VB in het verleden?  Kent er iemand bijvoorbeeld tussen 2012 en nu ergens 1 gemeenteraadslid van het VB dat veroordeeld werd wegens pakweg het brengen van een Hitlergroet of negationisme?  Wij niet.  Maar het zal aan ons liggen.

‘Wij vonden er vijftien terug – alleen nog maar kijkend naar wat er publiekelijk op Facebook verschijnt’, gaat het manipulatief en framend verder.  Versta: en dan moest je eens weten wat ze privé uitsteken.  Niet dat we daar iets van weten of er zaken mee hebben, maar het is intussen toch maar gezegd.

Guy Van Vlierden is dus helemaal op dreef.  Zijn politieke boodschap steekt hij trouwens niet weg:  op Twitter juicht hij het opduiken van een islamitische terroristenmoeder op de Antwerpse CD&V-lijst toe als ‘bijzonder hoopgevend’.

Die politieke activist Guy Van Vlierden dus.  En wat meent hij dan wel in Het Laatste Nieuws in handen te hebben?

Alexandra Remory, lijsttrekster voor Vlaams Belang in buurgemeente Geraardsbergen, heeft blijkbaar aangekondigd dat ze gaat naar een muziekconcert.  Maar dat muziekconcert, zo meent Guy te weten, wordt georganiseerd door ‘stoute mensen’.  ‘Guilt by association’, heet dat – en het is moreel en juridisch verwerpelijk.  Want wie naar een muziekconcert gaat weet vaak hoegenaamd niet wie dat organiseert, laat staan dat hij het met de politieke overtuiging van de organisator eens zou moeten zijn.  Is al wie naar het jaarlijkse seks-, drugs- en afvalfeest ‘Pukkelpop’ gaat van de sos Chokri Mahassine daarom een sos?  Gelukkig niet.

Volgende schokkende feit: sommige Belang’ers hebben op ‘vind ik leuk’ geklikt bij posts op Facebook van iemand die veroordeeld is wegens terrorisme, Thomas Boutens.  Daarbij blijkt Guy weinig van Facebook af te weten, want:  het is niet omdat men een post ‘liked’, dat men de maker van de post daarom ook persoonlijk kent, laat staan dat men zou weten wat die in het verleden allemaal uitgevreten heeft.  De naam ‘Thomas Boutens’ is voor de meeste mensen volslagen onbekend, en dat geldt ook voor VB’ers.  Trouwens, de krant meldt dat één van zijn vermeende terreurkomplotten het beramen van een moord op… Filip Dewinter was.  Beweert Het Laatste Nieuws nu dat VB’ers daar voorstander van zijn?  Natuurlijk niet, het bewijst net dat ze de man nauwelijks kennen.

Maar Guy raaskalt verder: ‘Op de Facebook-account van een kandidaat uit Aalst wordt steun betuigd aan Divisie Langemarck. Dat is de eenheid van de Waffen-SS waarin Vlaamse Oostfronters streden.’  Wat hij daarmee bedoelt is onduidelijk;  wellicht volgt de man gewoon een pagina op Facebook die aan die historische legerdivisie gewijd is.  Dat is uiteraard geen ‘nazisme’;  men volgt ook pagina’s van onderwerpen waarin men geïnteresseerd is, zonder dat men daarom ‘sympathie’ betuigt, iets wat Guy blijkbaar niet weet.

‘Sven Vanham, die 8ste staat op de districtsraadlijst voor Wilrijk, toont op Facebook een vlag van de nazi’s en zegt dat hij “altijd kotsneigingen” krijgt als hij aan de schoolpoort naast een moslimmoeder met een hoofddoek komt te staan.’  Welke ‘vlag van de nazi’s’ dat zou zijn komen we niet te weten;  een hakenkruisvlag zal het niet zijn, want die wordt door Facebook geblokkeerd.  Dat men een hekel heeft aan hoofddoeken is een politieke mening, die niet verboden is.  Hier valt het masker even af: het gaat uiteraard niet om de jacht op ‘nazis’, wel de angst van Guy en zijn bazen van Het Laatste Nieuws voor het legitieme verzet van het volk tegen de islamisering.

Het Vlaams Belang reageerde al op de nieuwe heksenjacht. ‘Elke betrokken kandidaat zal afzonderlijk worden behandeld met als eindbeslissing het al dan niet verder functioneren binnen onze partij”, verduidelijkt woordvoerder Klaas Slootmans. “Het Vlaams Belang is een democratische partij en verwerpt elke vorm van sympathie voor het nazisme. Als vrijheidspartij bekampen wij elke ideologie die haaks staat op het vrijheidsbegrip en de verlichtingswaarden. Dat geldt zowel voor het islamisme, het communisme als het nazisme.”  Tegelijk klinkt er kritiek op de “georkestreerde heksenjacht” die de leugenpers voert. “Dat men van de duizenden Vlaams Belang-kandidaten slechts enkelen vond die de grens van het toelaatbare overschreden, bewijst dat men een compleet vertekend beeld tracht op te hangen van onze partij.” Er wordt ook terecht op gewezen dat de verontwaardiging selectief is, en dat de sympathie voor Stalin, Fidel Castro en de Grijze Wolven bij “kandidaten ter linkerzijde” niet onder de loep is genomen.

Binnen veertien dagen hebben we de kans om de leugenpers een oplawaai te geven.  Steek je middenvinger op naar de leugenpers door waar je kan een voorkeurstem te geven aan elk van deze 15 ten onrechte geviseerde mensen!  

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

5 reacties op “Leugenpers in paniek: Guy Van Vlierden (Het Laatste Nieuws) op jacht naar ‘nazis’ bij het Vlaams Belang”

 1. Zegggen dat een van de kandidates een invalide vrouw is, Guyke de leugenoare beschuldig dus invalide mensen van Nazi sympathieën, een echt pro allez!

 2. na 3 jaar kunnen ze voor mijn part hun gazet steken waar de zon niet schijnt , die komt er bij mij niet meer in.
  mvg
  een gewezen abonee

 3. Man, man, man, het gaat weer wat moois worden. Wat een verslaggeving.

 4. Kan aub de rechtse pers daar eens hard tegen-reageren aub tegenover die belachelijke heksenjager?
  Bv door 100 kandidaten op te geven met sympathiën voor massamoordenaars Stalin & Mao, of sympathien voor de massamoordnatie de VSA (denk aan de illegale oorlogen als de Vietnamoorlog, Irakoorlog, Libië inmenging, de anti-Syrië oorlog)
  of met moordneigingen/oproepen tegen president Trump of met exterminatieplannen tegenover het blanke ras of sympathiën met islamterroristen edm.

  En niet vergeten de facebook & website edm van Van Vlierden uit te pluizen, zoals hij deed bij anderen. Ongetwijfeld is bij hem ook iets ‘oncochers’ te vinden.
  Zo moeilijk moet dat toch niet zijn?

  Wat een onnozele tijd waarin we leven; de tijd van de Heilige Inquisitie is helemaal terug van weggeweest.

  Nuja de grote oorzaak van deze achteruitgang in de tijd is, wat ik noem, onze eigen Inquisitiewetgeving (dwz wetgeving omtrent racisme, discriminatie, islamophobie, alleen toepasbaar op het eigen volk!).
  Weg vrijheid van spreken en schrijven.
  Het is dan ook zeer onduidelijk opgesteld, zodat de rechter iedereen kan veroordelen voor om het even wat; kwestie van ‘interpretatie’; zo vals zijn die wetten en de schuld is alleen te geven aan de wetgever (de politici), die de wet maakten en stemden!

 5. mireille demonie

  Hopelijk keert zich dat als een boemerang terug naar dit linkse haatdragende canaille

Trending

%d bloggers liken dit: