De actiegroep Identitair Verzet heeft via haar facebookbladzijde bekend gemaakt op zondag 28 oktober van dit jaar een demonstratie te gaan houden tegen het Salafisme. De organisatie is van plan om doorheen de wijk te demonstreren, het eindpunt van de gebeurtenis moet de Fruitweg in Den Haag worden, waar de beruchte salafistische As-Soennah moskee is gevestigd. Er zullen volgens de organisatie ter plekke meerdere sprekers iets gaan vertellen. De demonstratie wordt inmiddels door Rechts in Verzet ondersteund.

Het Identitair Verzet deelt over de beweegredenen van de demonstratie het volgende mede;

Wij gaan onze acties opvoeren tegen salafisme na de beschieting op een boswachter die een schiettraining verstoorde en de voorkomen aaanslag waarbij zeven salafisten zijn gearresteerd. 28 oktober gaan wij demonstreren richting de As-Soennah moskee! Die is een van de belangrijkste salafistische centra in Nederland.

Salafisten keren zich af van onze samenleving, en een gedeelte is bereid de jihad te voeren in Nederland. De voorbeelden zijn legio, voor wie het wilt zien althans.Help mee! Dit kan door aanwezig te zijn natuurlijk. Mocht je niet in staat zijn om te komen, deel dit bericht dan op jouw profiel, in groepen of via andere sociale media!

In 2014 werd er ook een demonstratie georganiseerd doorheen de Haagse Schilderswijk, die bijna helemaal is omgevolkt en nauwelijks nog Europeanen telt. Toen ontstonden er rellen, omdat allochtone jongeren en extreemlinkse activisten de confrontatie met de demonstranten en de politie opzochten. De demonstratie veroorzaakte zeer veel ophef, zelfs tot ver buiten Nederland.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

5 reacties op “Identitair Verzet wil demonstreren tegen Salafisme in Haagse Schilderswijk”

 1. […] haar facebookbladzijde maakte Identitiar Vezet eerder bekend op zondag 28 oktober van dit jaar te willen demonstreren tegen het Salafisme. Het voornemen van de […]

 2. Goed dat deze groep bezig blijft om problemen aan te kaarten. Wel jammer dat groei naar een niveau waarop het tij daadwerkelijk kan worden gekeerd uitblijft.

 3. Frederik Van der Linden

  Goed zo ! maar al die bewoordingen als salafisme en alle andere ismen zet de “gewone” moskeen uit de wind. Deze worden/zijn net zo ongewenst en moeten buiten !!.

 4. Leuk gebaar, maar begrijpen jullie nu nog steeds niet dat de islamizering gewoon doorgaat volgens plan A. Dus met volle medewerking van de regering.Als dit problemen gaat geven komen de wapens te voorschijn…zoals het al 1400 jaren gebeurd.Niet zo moeilijk bevatbaar,als je je een beetje verdiept in de geschiedenis.

 5. Heel goed deze protestactie, waar het gewone eigen volk *eindelijk* kan laten zien dat we de islamisering (= zware onderdrukking en erger + teruggeslingerd worden naar de Middeleeuwen) he-le-maal zat zijn.

  Chapeau van deze alerte actiegroepen. Ik zal er zijn. Alles, maar dan ook alles, is beter dan geïslamiseerd worden via ‘onze’ overheden + de nieuwe as van het kwaad Berlijn – Parijs met epicentrum Brussel.

  Lees jezelf maar in, goede heldere info erover is volop te vinden, online en offline: EJ Bron, Sta-Pal, Voice of Europe, Stop de Bankiers, Joost Niemöller, Wim & Sam v Rooy, Douglas Murray, nieuwste boek van Anne Marie Waters.

  KLASSE dit initiatief, deze almaar groeiende tegenbeweging in heel West-EUropa; iedereen met maar een greintje patriottisme en eigenwaarde (ook voor je (klein)kinderen!) zou deze kans moeten pakken en meelopen!

  #StopIslamisering #WakeUp #StandUp

Trending

%d