Frans gerecht onderwerpt Marine Le Pen aan een psychiatrisch onderzoek

Wie dacht dat het niet gekker kon in onze prachtige, multiculturele samenleving, is er aan voor de moeite.

De onderzoeksrechter bij ‘le Tribunal de grande instance’ in Nanterre, besliste om Marine Le Pen aan een psychiatrisch onderzoek te onderwerpen.

Volgens het gerecht van Nanterre – velen zijn er lid van het zeer linkse ‘Syndicat de la magistrature’ – heeft Marine misschien wel een vijs los omdat ze in maart jl. afbeeldingen van executies van IS (DAECH in Frankrijk) tweette. Datzelfde gerecht van Nanterre vroeg toen de opheffing van haar parlementaire onschendbaarheid, en verkreeg die ook. Hetzelfde overkwam volksvertegenwoordiger Mtr Gilbert Collard (RN), die diezelfde beelden verspreidde.

De vrouwelijke onderzoeksrechter, die deze beslissing nam, beroept zich op artikel 704-47 van het strafwetboek. Daarin staat dat personen die gewelddadige beelden verspreiden, die ook minderjarigen kunnen zien, aan een psychiatrisch onderzoek kunnen onderworpen worden. Hier wordt de wet echter misbruikt om politieke partijen te muilkorven. Het gaat immers nooit ver genoeg voor de verziekte geesten van het establishment. Want is het niet de taak van volksvertegenwoordigers, om het volk in te lichten over zaken die de leugenmedia verzwijgen en verdoezelen?

Wees er maar zeker van dat het gros van de Fransen dit NIET neemt en dat het wankelend regime van Macron – hij geniet nog amper het vertrouwen van 19% van de bevolking – nog dieper zal zakken.

Daarmee schieten ze gegarandeerd in eigen voet.

Maar intussen riskeert Marine Le Pen een gevangenisstraf van 3 jaar en een boete van 75.000 €.

Ze liet wel weten niet te zullen ingaan op dit gemanipuleerde onderzoek.

Aux armes, citoyens ! Het is hoog tijd!

4 comments

  1. Blijkbaar worden mijn reacties op een artikel geweerd of verwijderd, Ok, Geen probleem, ik zal er dan ook niet verder tijd in steken om volgens velen waarheden die ik durf schrijven die worden verwijderd of niet geplaatst.

  2. Wie is nu eigenlijk degene die moet gecoloceerd / opgesloten worden in afzondering en liefst in de isoleercel , als toch nog normale persoon begin ik mijn twijfels te hebben. Begin er stilaan van overtuigd te worden dat studeren aan de Universiteit zware schade toebrengt aan de hersenen. Het loopt hier vol universitairen die aanslagen, moorden, verkrachtingen plegen het schoolvoorbeeld is Geens, Verhofstad, Junker, Macron, kortom de ganse EU debielen die ons hallucinante dommigheden willen doen slikken dus ver moeten wij niet meer zoeken naar de schuldigen die ons Blanke volk wil hersenspoelen en uitroeien dat wij de ware schuldigen zijn.
    Als ik kon zou ik die onderzoeksrechter al een diepgaand medisch onderzoek willen laten ondergaan daar is wel echt iets mis mee.

Comments are closed.