Het gebeurt niet elke dag dat identitairen hun slag thuishalen, maar hier mogen onze Franse vrienden toch wel een serieuze pluim op hun hoed steken. De ‘concerten’ van Médine, geprogrammeerd in de Bataclan op 19 en 20 oktober, gaan NIET door. De nare Algerijnse rapper, die zijn haat voor blanken, niet-gelovigen en andersdenkenden, niet onder stoelen of banken steekt, verplaatst zijn ‘concert’ naar de Zenith, een andere concertzaal in Parijs.

Nochtans had de commerciële co-uitbater van de zaal, Olivier Poubelle – in het Frans betekent Poubelle niets anders dan vuilnisbak – hoog van de toren geblazen dat niets of niemand het ‘optreden’ van Médine zou kunnen verhinderen. Olivier Poubelle is zo’n arrogante trendy cultuursnob die zijn neus ophaalt voor alles en iedereen die zijn kosmopolitisch gezwets niet apprecieert of deelt.

Aan de familie en vrienden van de slachtoffers die hun walging voor dat concert schriftelijk hadden laten blijken, antwoordde Poubelle het volgende: “Envoyez-moi vos lettres, si cela vous fait plaisir, je les lirai d’une fesse distraite’. Et jamais vous ne parviendrez à empêcher Médine de chanter au Bataclan. JAMAIS.”

Letterlijk betekent ‘une fesse distraite’ een ‘verstrooide bil’, maar in het Nederlands verliest deze uitspraak, ergens weggeplukt uit een roman, zijn betekenis. Het is gewoon een platvloerse benadering die geen verdere uitleg verreist. En hij eindigt met: “nooit zult u het optreden van Médine in de Bataclan kunnen verhinderen, NOOIT.”

Maar dat was even buiten de (identitaire) waard gerekend, nietwaar Poubelle? De angst voor een confrontatie aan de Bataclan zat er goed in, vooral als men weet wat soort publiek zo’n islamitische rapper aantrekt. Anderzijds hadden nationalistische groeperingen, waaronder Génération Identitaire, massaal gemobiliseerd. Het had wel eens serieus uit de hand kunnen lopen. Hoogstwaarschijnlijk heeft de prefectuur de nodige druk gelegd om het optreden van Médine te verhinderen.

Wat er ook van zij, hij komt niet. En dat is het belangrijkste. Wat een verziekte geest moet men trouwens zijn om een jihad-propagandist te laten optreden, daar waar in 2015 90 jongeren werden afgemaakt door adepten van dezelfde woestijnideologie.

Video van Génération Identitaire (voor Bataclan):

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

2 reacties op “Geen Algerijnse islamrapper in de Bataclan, Génération Identitaire en andere patriotten halen hun slag thuis”

  1. […] jihad-rapper Médine in de Bataclan blijkbaar niet verteren. Eerder berichtten we al dat vulgaire moslim-rapper zijn concert naar de Zenith verplaatste, voornamelijk onder druk van familie en vrienden van de slachtoffers en identitaire […]

  2. Dit is op toodlessss herblogden reageerde:
    De enige juiste uitkomst. Donder maar op met je smerige respectloze provocatie.

Trending

%d bloggers liken dit: