Voor al wie het horen wil: de Belgische federale regering keurt een subsidie van 30 miljoen euro (30.000.000 euro) goed voor de Zuid-Afrikaanse overheid om de hervormingsplannen te ondersteunen, waaronder de ‘herverdeling’ van landbouwgronden. Jawel, deze N-VA-regering staat achter de idee van de blankenhaters van Zuid-Afrikaans president Cyril Ramaphosa om Boeren zonder compensatie van hun gronden te verjagen.

Minister Didier Reynders bracht namens ‘ons’ land een bezoek aan Zuid-Afrika en sprak er op 10 september met minister Lindiwe Sisulu. Daar tekende hij wat overeenkomsten om de relaties tussen beide landen te verbeteren. Inzake de onteigening van de Boeren vindt de minister dat er een gebalanceerde situatie moet ontstaan, maar hij ziet geen graten in de onteigeningen. Daarover zegt hij: “Het is de beste manier van werken,” en “we gaan daar geen extreem standpunt over innemen…”

De minister van Zuid-Afrika in kwestie denkt dat we in Europa en de rest van de wereld “verkeerd geïnformeerd zijn” als het over de onteigeningen gaat: “Misschien heeft men ons verkeerd begrepen. We gaan het advies van Reynders opvolgen om de wereld te leren hoe we de onteigeningen van de gronden gaan aanpakken.” En dan het belangrijkste punt: “De bottom line waarover we het eens zijn is dat België ons begrijpt en dat men ons van bij het begin steunde en dit met een financiële bijdrage van 30 miljoen euro.”

Kort gesteld, nadat Theresa May enkele dagen voor Reynders Zuid-Afrika bezocht en zegde achter de onteigeningen te staan, betalen wij als belastingbetalers ongewild mee de onteigeningen van blanke Boeren in Zuid-Afrika. Met andere woorden, onze regering sponsort ruimschoots de Plaasmoorden die een rechtstreeks gevolg zijn van de racistische beleidskeuzes van de Zuid-Afrikaanse regering. En de ‘nationalisten’ van de N-VA staan erbij en kijken er naar. Laten we daar maar geen meme over maken!

Bron: https://www.news24.com/

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

8 reacties op “Federale regering steunt onteigening van blanke Boeren in Zuid-Afrika met 30 miljoen euro belastinggeld: quid nunc N-VA?”

 1. Neen, de N-VA gaat hiermee niet akkoord. Integendeel, lees dit “http://m.newsmonkey.be/article/90754”. Maar, wat Reynders gedaan is ‘n schande

 2. Wilfried Roelandt

  Ja , blijkbaar is nu de jacht open op al wie blank is . De rest v d zwarte nietsnutten zijn als een sprinkhanenplaag : alles kaalvreten en doorvliegen , maar zelf iets produceren , grote zero behalve kinderen aan de vleet maken .

 3. Skandelik! Ek is skaam om te erken dat ek van Vlaamse afkoms is. En om te dink dat die Boere van Zuid Afrika ook van Europese afkoms is.
  So, Belgie ondersteun Genocide in Zuid Afrika?? Net ‘n Ja of Nee, aub.

  Kan ons nou die aanvalle en plase wat verlore gaan, van die Belgiese regering eis? Dit sal tog regverdig wees, om nou ook 30 Miljoen Euro aan plaasboere te skenk. Kan ons die name van slagoffers aanstuur?

  Sal graag ‘n antwoord van u wil kry
  Edwin

 4. Sommige dieven geven hun buit aan andere dieven zodat deze laatsten hun moorden kunnen voortzetten…

 5. Hier is men schaamteloos alsof er daar niets aan de hand is. Indertijd toen Terrorist Mandela aan de macht was een leeghoofd begon de miete al met volle vrachten problemen. De blanken hebben het land opgebouwd vanaf een stevige fundering tot een welvarende economie. Nu de zwarten er het roer in handen hebben is er nog enkel chaos en moorden op de blanken die het land hebben opgebouwd. Laat de blanken er vertrekken er zal geen enkel opgebouwd stukje over blijven enkel ondergang en hongersnood. Waarom blijft Reynders niet ginder hij past in de puzzel van leeghoofden.

  1. Dankie Ratteke vir u reaksie.

   Ja, die probleme het wel met Mandela begin en is voortgesit deur Mbeki wat NIE die internasionaal- erkende ‘Roomse Statuut” in ons munisipale wetgewing ingebring het nie! Dit beteken dat GEEN Zuid Afrikaner (of Boer), ‘n saak van Genocide kan laat ondersoek nie.

   Die Roomse Statuut se aanvaarde verklaring van Genocide is soos volg: “with the intent to destroy, in whole OR in part, a national, ethnic, racial or religious group, as such “: Killing members of the group. Causing serious Bodily or Mental harm to members of the group” , word dus nou as gewonde misdaad in Z.A. afgemaak?
   Vrouens se borste word afgesny en slagspreuke word met bloed op mure uitgespel, maar dis GEEN genocide nie?

   Ons kan ook nie Interpol inroep met oorgrens misdade nie, waarom nie?

   U voorstel dat Reynders hier moet kom bly (of besoek) verwelkom ek in persoon met pe arms. Bewyse sal gelewer word dat hy en sy kabinet, nou wel deel is van Volksmoord.

 6. De woorden schieten me tekort. Deze regering is nu de colaborator van het fascistische zwart beleid in Zuid Afrika.Ik kan me niet voorstellen dat er één vadsige minister van ons land als de hele EU zich de moeite gedaan heeft om verslagen vanauit de blanke hoek van de Zuid-Afrikaanse te bekijken. Ze zullen zich content gesteld hebben met de leugens van de Zuidafrikaanse zwarte regering. op deze manier laat België en Europa de Zuidafrikaanse Boergemeenschap aan zijn lot over. Meer nog: België sponsort de zwarten om een genocide te plegen op de Boeren. En de NV-A is ermee akkoord? Dat sluit de deur voor mij persoonlijk. Ik weet wat te doen wat betreft de verkiezingen en ik hoop u ook!

  1. Luc, dankie vir u medeleie met ons Boere.
   Jy is reg, die Belgiese regering is nou ook verantwoordelik vir die genocide wat hier plaasvind..
   Volgens genocidewatch.com, die ICC, VN, en ander organisasies is dit onwettig om ‘n genocide te steun, en ook van ‘n publieke verhoog te verkondig. Hier word dit toegelaat, gesteun en befonds?

   Malema, Zuma en ander ANC figure is al aangekla by die ICC in Den Haag, maar niks kom daavan? Die rede dat daar niks van gaan kom, raak al duideliker met Belgie se befondsing van onteiening van plase.

   Grond se pryse het met 32% sopas geval, en grond sal niks meer werd wees….en dis presies wat sommige mense wil he. Plase wat in die verlede gevat is (nadat boere vermoor was, staan leeg!) .

   “Vir niks vermoor” het 100de bergite die lig laat sien in S.A. So wie befonds hierdie moorde? NIEMAND werk verniet nie. Vir ons hier raak die prent al hoe duideliker, Lande soos Belgie moet verantwoordelik gehou word vir gedwonge onteiening, moorde, en dus Genocide in S.A.
   Ongelukkig het ons GEEN geld om ons teen Belgie en die groeiende genocide te beskerm nie.

   “Kill the Boer”is ‘n werklikheid, dit IS en BLY die “verkodiging van Genocide”, Nou ook gesteund deur die Belgiese regering. NV-A, ons bloed is op jul hande, en mag God ons beskerm en bewaar tot die dag van Oordeel.

   Hier is een skakel na Malema se saak in Den Haag wat al vir jare onder die mat ingevee word: legalbrief.co.za/diary/legalbrief-today/story/genocide-charge…malema-at-icc/pdf/

Trending

%d bloggers liken dit: