Komt boontje om zijn loontje? Of moet men medelijden hebben met de stumpers die het slachtoffer worden van het eigen opengrenzen-extremisme en het publiekelijk dwepen met hun liefde voor de ‘vluchtelingen’? Een bekende kerk, van evangelische signatuur in Berlijn-Kreutzburg, kreeg deze week te maken met enkele tegengebaren op de grenzeloze liefde van de deugmens; stenen en allah-akbar geschreeuw.

De St. Simeon Kirche in Berlijn-Kreuzberg heeft landelijke bekendheid vanwege de inzet voor ‘vluchtelingen’ en debiteert ook politieke wijsheden, zo spreekt men zich uit tegen de recente demonstraties in Chemnitz. Dat noemt men in deze kerk ‘rechtse hetze’ en in verdere Merkeliaanse taal wordt gesproken van ‘voor het met elkaar leven’. Eerst zal men echter met stoffer en blik het gebroken glas moeten gaan opvegen.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

Eén reactie op “Vluchtelingenkerk Berlijn aangevallen door migrantenjeugd”

  1. Dit is op toodlessss herblogden reageerde:
    Wie niet horen wil, moet maar voelen. Laat dit het begin zijn van een open-je-ogen exercitie voor de Evangelischen

Trending

%d