In de aanzwellende golf van massaal burgerprotest tegen de dictatuur van Merkel en haar asielinvasie heeft Chemnitz gisterenavond voorlopig een hoogtepunt beleefd.  Tussen de 5000 en de 10.000 Duitse burgers trokken woedend en overwegend vreedzaam de straat op, nadat een Duitse man van 35 met maar liefst 25 (!) messteken afgeslacht werd door een bende van 10 Syriërs en Irakezen.  Getuigen bevestigen formeel dat de ruzie begon nadat de Syriërs en Irakezen vrouwen lastig vielen aan de rand van een stadsfestival, maar de politie blijft dat krampachtig ontkennen.

De enorme opkomst voor de betoging van gisteren verraste de politie kompleet.  In allerijl werden van overal extra troepen en waterkanonnen gestuurd om de vrije meningsuiting te verhinderen, maar de opgekomen massa was te groot; de politie besloot dan maar de optocht te gedogen, tot grote woede van links en de leugenpers.

Het geweld ging zoals gewoonlijk uit van een groep van zowat 1000 extreem-linksen, die de Duitse burgers bekogelden met stenen en flessen.  Toen de veel grotere volksmassa de linksen van de straat wilde kloppen, kwam de politie met diverse waterkanonnen en een enorme rij voertuigen aanzetten om Antifa te redden.  De Antifa die gered moet worden en beschutting moet zoeken achter de rug van de politie, die ze normaal zo haten: DAT moet pijn doen…

De leugenpers klopt intussen overuren, zowel bij ons als in Duitsland, om het massale Duitse vreedzame burgerprotest in de kiem te smoren met de gebruikelijke leugens: het zou gaan om ‘extreemrechtse hooligans’, er zou in de straten van Chemnitz ‘jacht gemaakt zijn op vreemdelingen…’  Geloof het maar niet.  In werkelijkheid was er meteen na de gruwelijke moord welgeteld één incident, waarbij vreemdelingen zich bij een spontane protestbetoging wilden aansluiten, wellicht omdat ze niet wisten waarover het ging.  Die werden met enkel trappen en slagen weggejaagd, met de melding: ‘Jullie zijn niet welkom, bol het af’.  Een spontane uiting van woede dus na de gruwelmoord op een weerloze man.  Mag het even?

Op beelden is ook te zien dat de manifestatie van gisterenavond, met een enorme massa mensen, overwegend vreedzaam door de straten trekt, en dat de incidenten volledig uitgelokt worden door extreem-links en Antifa-gespuis.  Dat, laten we het niet vergeten, in Duitsland door de staat gesubsidieerd, georganiseerd, gehuisvest, beschermd en nauwelijks of nooit met vervolgingen verontrust wordt.  Als Antifa de Duitse burgers dus uitdaagt en aanvalt, dan zijn het eigenlijk de huurlingen van Merkel die dat doen – in de hoop daarna met propaganda via de leugenpers het democratische protest te kunnen criminaliseren, zoals nu volop gebeurt, ook bij ons.

Eén zaak is zeker: de temperatuur in Duitsland stijgt, de Duitse bevolking is woedend op Merkel en co.  Benieuwd wat er nog volgen zal.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

7 reacties op “Chemnitz: Duitser afgeslacht met 25 messteken, tot 10.000 Duitsers de straat op, politie moet Antifa redden”

 1. Hoe zielig en laf , antifa moet in opdracht van de overheid de ” democratie ” redden .

 2. Frederik Van der Linden

  Het is zover : Ik heb nu geen nuances meer en scheer elke allochtoon over dezelfde kam. Het is een kwestie van overleven !!!

 3. het is de burgelijke plicht van iedereen om op straat te komen,hopelijk doet gans europa dit,zodat ze eindelijk eens zien dat de
  gewone burger,er meer dan genoeg van heeft,dus alle burgers in eigen land kom in opstand

 4. Ik vind het ontzettend pijnlijk én bijzonder droevig dat de linkse media alles in het kamp rechtse groeperingen schuift. Onder de demonstranten zullen wellicht enkele (extreem)-rechtse personen lopen maar die heb je overal lopen. Op zich is daarmee niks mis. Of het bij ons in België ook tot een confrontatie komt is enkel een kwestie van tijd maar komen zal het.

 5. En kijk ondertussen maar eens op Youtuben daarop zijn talrijke video’s te vinden over de ‘ incidenten ‘ en hoe zij worden gemanipuleerd door de hypocriete leugen pers en zelfs worden verwijderd omdat de waarheid weleens naar naar boven zou durven komen. Men tracht ons op zovele manieren te manipuleren in de links gut menschen pers dat het verdraaid zielig wordt voor journalisten om op dergelijke manier je boterham te moeten verdienen. Met leugens en onwaarheden en dergelijke. En het gaat niet uitsluitend om immigratie en islam maar ook om andere zaken zoals bijvoorbeeld klimaatverandering en milieuvervuiling door oude voertuigen.

 6. Uiteindelijk zal het er door de asielinvasie alleen maar rotter en onveiliger door worden, omdat ze niet komen km te werken maar te profiteren ! En omdat ze 1000 jaar op ons achter liggen qua handelen bij een geschil of ruzie zouden wij ons recht halen middels een geschillencommissie , maar de primitievelingen pakken een mes en wie overleefd heeft het geschil gewonnen. Hoe gestoord en achterlijk is onze EU ons dit aan te doen.

 7. Ik wacht vol ongeduld tot het bij ons (eindelijk) ook eens begint. (de protesten uiteraard)

Trending

%d bloggers liken dit: