Vandaag kwamen een kleine 4.000 nationalisten samen te Steenstrate waar voor de 17e keer de IJzerwake plaatsvond. Dit jaar had men als titel voor ‘Volk, word staat!’ gekozen. Gastspreker was Guido Moons, oud-voorzitter van Vlaamse Volksbeweging, die met een geestdriftige toespraak het opnam voor de Nederlandse taal als bindmiddel voor Vlaanderen. Het was een strijdvaardige bijeenkomst waarbij rake kritieken werden geuit richting de bestuurders van België. Het geheel was omringd met talloze kraampjes, een VNJ-tent met dranken en spijzen en speelkussen voor de kinderen. Na de wake gingen veel bezoekers nog kijken bij IJzerfolk, waar nationalistische muziek werd gespeeld en men kon dansen.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

Eén reactie op “Beelden IJzerwake 2018; Volk, word staat!”

  1. […] jaar bezochten wederom zo’n 4.000 nationalisten de IJzerwake, de wake voor de gevallen frontsoldaten in de Europese broederoorlog van 1914-1918. Er was zoals […]

Trending

%d