[VIDEO] Turken slaan iPhones stuk en verbranden dollars, want Erdogan is boos op Trump

Wanneer achterlijke staatsleiders achterlijke oproepen doen krijg je dit soort achterlijke filmpjes. Hilarisch, toch? Wie wil dit volk nog bij de EU? Serieus! Wie niet kan volgen: Erdogan, de leider der Turken, is boos op Trump, de leider der Amerikaanders, en wil dat Turken niet langer iPhones kopen, want die komen uit Amerika. Erg volwassen, dat dan weer wel. Of de iPhones in het filmpje gestolen zijn werd er niet bij vermeld. Kijk en lach:

Andere Ottomanen hebben het dan weer niet zo begrepen op dollars. Verbranden die handel! Volgens ons was er in de Middeleeuwen al meer beschaving, maar dat geheel terzijde.

O, ja, nog even dit beeld van de Grote Geitenvriend:

erdophone

2 comments

  1. Ja ze zouden alle uitkeringen in dollars en Euro,s ook niet meer moeten willen alles terug sturen , denk je dat dit gebeurd ????ha ha ook alleen maar moslim vakantie gangers willen . ha ha ., en allemaal zo snel mogelijk terug naar dat beloofde land ha ha .


    https://polldaddy.com/js/rating/rating.js

Comments are closed.