[VIDEO] Actie Rechts in Verzet tegen Jihad-moskee Amsterdam

Vorige week werd voor een breder publiek bekend dat in een Amsterdamse moskee jihadisten welkom zijn om daar hun terroristische plannen te smeden. Tevens wordt in die moskee een salafistiche boodschap verspreid, waarvan we weten dat er wordt opgeroepen tot geweld tegen wat moslims als ongelovigen aanmerken. De actiegroep Rechts in Verzet organiseerde razendsnel een tegenactie om van burgemeester Femke Halsema van Amsterdam de directe sluiting van deze moskee te eisen. Een tiental activisten waren voor de moskee met spandoek en megafoon aanwezig.

Het gaat hier om de El Tawheed moskee welke sinds jaar en dag berucht is als islamistisch bolwerk en een bron voor de verspreiding van de salafistische boodschap is. Zowel mensen die daadwerkelijk naar de IS in Syrië afreizen, als salafistische ronselaars, maar ook aanslagplegers, komen er met regelmaat over de vloer. Rechts in Verzet liet het volgende weten over de beweegredenen van hun actie;

Protestactie voor de deur van de beruchte El Tawheed moskee in Amsterdam-West.
IS stijders komen hier over de vloer, de moordenaar van Theo van Gogh radicaliseerde hier enz enz. Al 20 jaar is deze moskee in opspraak.

Burgemeester Femke Halsema deze moskee moet direct dicht!!

Politie Amsterdam bedankt 👍👍👍

3 comments

  1. het is te laat we zullen zelf moeten vluchten uit eigen land als we niet willen ontkopt worden met een bot mes, zie sites IS en het is allen maar dat dat ze willen .Paul.

Comments are closed.