De slachtpartij in de Parijse concertzaal Bataclan, waarbij op 19 november 2015 90 jonge mensen door islamieten aan flarden werden geschoten, zal voor altijd op ons netvlies gebrand blijven. Onschuldige jongeren die een concert van Eagles of Dead Metal bijwoonden, werden er afgemaakt door een stelletje ongeregeld, dat zich tot de islam had bekeerd.

Maar de doden zijn blijkbaar snel vergeten: ‘The show must go on’, zullen de organisatoren van de Bataclan gedacht hebben.

Het is onbegrijpelijk, zelfs walgelijk, dat de organisatoren van de Bataclan er niets beter op vonden dan de Frans-Algerijnse rapper Médine in dezelfde (bloed)zaal op het programma te zetten. Van naïviteit of onwetendheid kan hier geen sprake zijn, dat is een bewuste keuze. De ‘heer Médine’ is immers geen gewone rapper, maar een radicale moslim. Hij is o.a. auteur van het nummer Jihad, waarin hij oproept om ongelovigen aan het kruis te nagelen, zoals dat in Golgotha gebeurde. In andere nummers propageert hij dan weer de Sharia. Enfin, de geschikte persoon om op de plaats van het bloedbad op te laten treden.

Terloops nog even meegeven dat de rapper in 2009 en 2010 in de Brusselse AB haat mocht komen zaaien. Op de webstek van deze multiculturele muziektempel stond toen het volgende te lezen:

“Sinds zijn eerste stappen in de muziekwereld verzorgt Médine zijn ‘stijl’ zowel in zijn teksten als op het podium. Met zijn nieuw album “Arabian Panther” (Warner), nodigt hij zijn luisteraars uit om verder te kijken dan de alledaagse clichés. Hij weet dat een klein beetje provocatie soms toelaat om heel wat aandacht te trekken”.

Maar Medine laten optreden in de Bataclan is meer dan ‘een beetje provocatie’, het is pure lijkschennis.

Beelden die u van de leugenpers niet mocht zien.

Of het concert doorgaat valt nog af te wachten. De druk om het ‘concert’ te verbieden, zwelt met de dag aan. Het protest komt van familie, vrienden en identitaire bewegingen. Zo werden er op verschillende plekken in Parijs affiches aangeplakt met foto’s van de slachtoffers met het onderschrift: ‘Non au rappeur Médine au Bataclan’! (zie onderaan) Daarnaast zijn er ook rechtszaken aanhangig.

Het leugenjournaille ziet daarin natuurlijk een aanval op de vrije mening. Volgens hen is het een rechts en extreemrechts complot tegen de islam, de multiculturele maatschappij en de vrije meningsuiting.

Teken hier de petitie tegen dat optreden: Change.org petitie

We zijn benieuwd.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

3 reacties op “Jihadist rapt in Bataclan”

  1. Heinrich Bartuleit

    Waarom komen we niet in opstand en wanneer kiest het leger en politie de kant van het volk om onze kwaadaardige regiems naar huis te sturen? Dit kan zo niet langer!

  2. Het is meer dan WALGELIJK hoe dat zwart Crapuul gewoon zijn gang mag gaan. Ik ben er echt ziek van,

  3. Is een teken hoe slecht het gesteld is met Frankrijk en zijn regering , die zo iets gewoon laten gebeuren ,de nabestaanden zouden actie moeten ondernemen , de groep is groot genoeg om dit niet door te laten gaan .

Trending

%d bloggers liken dit: