Demonstratie in Bulgaarse hoofdstad Sofia tegen Amerikaanse ondersteuning van terrorisme

Op 2 augustus vond er voor de Amerikaanse ambassade in Sofia een protest plaats waarbij de Amerikaanse inlichtingendiensten werden aangeklaagd voor het financieren van islamitisch terrorisme. De activisten beschuldigden de Amerikaanse inlichtingendiensten van het systematisch ondersteunen van terroristische organisaties. Tevens waarschuwde men dat er op het moment al verschillende berichten zijn binnengekomen waaruit blijkt dat de Amerikanen terroristen in het noorden van Afghanistan zijn gaan inzetten.

Dit is de plek waar ze momenteel een nieuwe ‘hot spot’ voorbereiden, iets dat wederom zal leiden tot een stroom van migranten. De demonstranten zien dit als een serieus gevaar voor de Bulgaarse nationale veiligheid.

One comment

  1. Ja, de CIA en de Mossad zitten achter de meeste terreur acties en schuiven dat anderen in de schoenen om zo een oorlog te rechtvaardigen!

Comments are closed.