Fortuynistisch gemeenteraadslid Paul Meijer, die sinds 2010 in de gemeente Haarlemmermeer namens de partij Forza! zetelt, deed deze vrijdag aangifte tegen onbekenden. Reden hiervoor is dat de schroeven van de achterwielen van zijn auto waren losgedraaid. De politicus staat bekend om zijn kritiek op de immigratie-invasie en de multiculturele samenleving, was gastspreker op demonstraties en bevindt zich op de politieke lijn van wijlen Pim Fortuyn.

Elders in de pers liet Paul Meijer weten dat hij zittende in zijn auto een klapperend geluid hoorde toen hij van Haarlemmermeer naar Tilburg reed (1,5 uur rijden) om zijn dochter daar op te halen. In de garage aangekomen werd hem verteld dat de schroeven niet zomaar los konden zitten en de monteur kon zelfs nog zien dat er sporen van een sleutel op de wielen zaten. Oftewel er zijn schroeven losgemaakt met kans op het eraf raken van de achterwielen en mogelijk het verongelukken van de politicus.

De opkomst – na de moord op Pim Fortuyn in 2002 – van lokale populistische partijen en landelijke rechtse anti-immigratiepartijen hebben geleid tot hysterische campagnes in de media. Als gevolg hiervan hebben veel van deze politici te maken met bedreigingen. Zoals bekend wordt Geert Wilders van de PVV al jaren dagelijks beveiligd, maar ook politici van de politieke partij Forum voor Democratie hebben met regelmaat last van dreigementen uit extreemlinkse hoek.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

ā‚¬Ā 5,00

3 reacties op “Schroeven autowielen losgedraaid van raadslid Haarlemmermeer”

  1. Heinrich Bartuleit

    Zoals gewoonlijk komt het geweld weer van de linkse antifa!

  2. Pure Extreem Linkse Pure Haatcampagne tegen zij die de waarheid vertellen en zeggen. Uitschot van de bovenste plank, Crapuul die onze God niet heeft geschapen maar het toch moet toelaten. Velen van deze Extreem Linkse haters vinden zeker snel de muur waartegen ze worden gekatapulteerd met plezier naar het hiernamaals. Veel suisses hufters

  3. Dit is op toodlessss herblogd.

Trending

%d