Gisteren schreven verschillende Italiaanse nieuwssites, waaronder Repubblica.it over de arrestatie van de Marokkaanse Belg Lahbib El Mahmoudi (65) die internationaal gezocht werd voor terrorisme. De man was … met vakantie! Algehele stilte bij de Belgische media, terwijl deze crimineel nochtans sinds 1977 in Brussel woont.

La Repubblica: “Militairen van Stazione Carabinieri van Sarnico, in de provincie Bergamo, hebben in samenwerking met de politie en in coördinatie met de Direzione Centrale di Polizia Criminale (gerechtelijke politie) een 41-jarige Belg van Marokkaanse afkomst, die samen met zijn vrouw van Algerijnse afkomst en een kennis op vakantie was in een hotel in Sarnico aan de westelijke oever van het Iseomeer, opgespoord en gearresteerd.”

devm.jpg

Waarvoor stond deze Belgisch-Marokkaanse toerist geseind? “Misdaden voor het in gevaar brengen van de staatsveiligheid, deelname aan een terroristische vereniging, drievoudige moord en overtreding van de wet op wapens en explosieven, alsmede voor lidmaatschap van een criminele organisatie die gericht is op het plegen van terreurdaden.” Maar toch, stilte bij de Belgische media.

De man behoorde volgens de Italiaanse media tot een terroristische structuur, geleid door die andere vrolijke ‘Belg’ Abdelkader Belliraj (MO.be: De Marokkaanse justitie achtte bewezen dat de Marokkaanse Belg Abdelkader Belliraj zes moorden had gepleegd, wapens had gesmokkeld, geld witgewassen en aan het hoofd stond van een terroristisch netwerk). Dit terroristisch clubje, bestaande uit ongeveer 35 personen, wordt verantwoordelijk geacht voor de dubbele moord op de directeur van een islamitisch centrum en zijn plaatsvervanger, de moord op een Egyptische werknemer van de Ambassade van Saoedi-Arabië in Brussel en handel in wapens en valse paspoorten. En nog steeds blijven de Belgische media zwijgen.

De gearresteerde persoon, die verrast was door de inval van  carabinieri in het hotel, werd naar de rechtbank van Bergamo gebracht, waar hij nu ter beschikking staat van de gerechtelijke autoriteit voor uitlevering. Sinds maart stond hij internationaal geseind na een uitspraak door de procureur-generaal bij het Hof van Beroep in Rabat, Marokko. SINDS MAART! En de man woonde dus zonder enig probleem in Brussel en kon ongestoord vertrekken voor een zonnige vakantie in Italië. Niets in de Belgische media gisteren of vandaag. Koen Geens, minister van justitie, hebben we ook nog niet gehoord. Wat is er in Godsnaam aan de hand met dit land?

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

2 reacties op “[BREKEND] Internationaal geseinde Marokkaans-Belgische terrorist, woonachtig in Brussel, gisteren gearresteerd in Italië… de man was vrolijk met vakantie”

  1. Dit is op toodlessss herblogd.

  2. Niet op vakantie maar aan het werk, business as usual.

Trending

Ontdek meer van ReactNieuws

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder

Ontdek meer van ReactNieuws

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Continue reading